Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβουμε?

Τα γεγονότα πλέον είναι αμείλικτα, η εξουσία είναι γυμνή μπροστά μας και εμείς? Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβουμε ότι:

Ø Το παιχνίδι είναι πολύ καλά στημένο από εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες με στόχο το οικονομικό κέρδος αλλά και την καταπάτηση ατομικών και….
συλλογικών δικαιωμάτων στην εργασία και στην προσωπική ζωή.

Ø Το σύνολο του πολιτικού κόσμου είναι εθισμένο στη λογική της διαφθοράς και της ρεμούλας και σε ότι αφορά τα στελέχη των 2 πρώην κόμματων εξουσίας (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) φέρουν όλα ευθύνες ενοχής, συνενοχής και συγκάλυψης κακουργηματικών πράξεων σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Ø Ο φασισμός είναι δίπλα μας και εκμεταλλευόμενος την αφέλεια και την αμορφωσιά μεγάλου μέρους του πληθυσμού θα επιχειρήσει σύντομα (ενδεχομένως μόλις δουν ότι παίρνουν ένα ποσοστό κοντά στο 15%) να καταλάβει την εξουσία και τότε κάποιοι θα ρίξουν πολύ κλάμα.

Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια για ολιγωρία. Πρέπει ΟΛΟΙ να κατέβουμε στους δρόμους σε μια απεργία διαρκείας με μόνο αίτημα να διακοπεί η εφαρμογή του Μνημονίου άμεσα. Τα αντιμνημονιακά κόμματα (πλην ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής) να αναλάβουν να συγκροτήσουν μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα αναλάβει να διασώσει ότι μπορεί από την καταστροφή που έρχεται.

Καλό κουράγιο σε όλους!

ΑνΟρθόδοξος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *