ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Οι κραδασμοί, από το τεράστιο σκάνδαλο της παιδεραστίας των φραγκοπαπάδων, δεν λέγoυν να τελειώσουν.

Στην Ιρλανδία – μια χώρα με παραδοσιακή προσήλωση προς τον Παπισμό-, το ίδιο το Ιρλανδικό Κοινοβούλιο καταγγέλλει το Βατικανό για το κουκούλωμα της παιδεραστίας.

Και ενώ το Βατικανό βρίσκεται σε αυτή την άκρως δυσχερή θέση εξαιτίας των απολύτως διακαιολογημένων κατηγοριών εναντίον του α.) για την ανοχή προς τους…..
παιδεραστές φραγκοπαπάδες και β.) για την με κάθε μέσο προσπάθεια κουκούλωσης της υπόθεσης της παιδεραστίας, πολλοί ορθόδοξοι ιεράρχες συμπροσεύχονται ασταμάτητα με του παπικούς καρδινάλιους όπως επίσης με τον ίδιο τον Πάπα.

Η θλίψη και η απογοήτευση των πιστών, γι’ αυτή την αήθεια των ορθοδόξων Ιεραρχών και άλλων κληρικών, είναι απερίγραπτη τοσούτον μάλλον εφ’ όσον τυγχάνει εκκλησιαστικό έγκλημα κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της πίστης μας.

Παρακαλούμε θερμά τους αδίστακτους παραβάτες των Ιερών Κανόνων να αναλογιστούν τις ευθύνες τους έναντι του Θεού για το συνεχή σκανδαλισμό των πιστών και για την εμπέδωση του λεγόμενου “λαικού Οικουμενισμού”.

Παράλληλα ευελπιστούμε ότι οι πιστοί θα περάσουν από την αδράνεια μέχρι παραλυσίας, που παρατηρείται σήμερα σέ όλα τα μέτωπα της Εκκλησίας, και να αρχίσουν να αποδοκιμάζουν έντονα όσους γίνονται επιλήσμονες των όρκων της αρχιερωσύνης τους και εργάζονται αντίθετα προς τα συμφέροντα της Εκκλησίας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *