Τι πρέπει να προσέχετε στις ετικέτες των τροφίμων

Εστιάζουμε στα συστατικά που θέλουμε να περιέχονται σε περιορισμένες ποσότητες, όπως το κορεσμένο λίπος,

trans/ υδρογονωμένα λιπαρά οξέα, χοληστερόλη και νάτριο. Ελέγχουμε για τα παραπάνω συστατικά το ποσοστό της…
Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης (ΣΗΠ) που καλύπτει το προϊόν που θέλουμε να αγοράσουμε. Προϊόντα που περιέχουν τα προαναφερθέντα συστατικά σε ποσοστό λιγότερο από 5% της ΣΗΠ θεωρούνται φτωχά σε αυτά τα συστατικά και προτιμώνται.

xorisoria.org

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *