«Για το ένατο κόντρα στον Ολυμπιακό του Σπανούλη»

Πέρσι σύνθημα της Ρεάλ είχε γίνει το «Decima», δηλαδή το δέκατο τρόπαιο στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου.

Τώρα «σημαία» των Μαδριλένων έχει γίνει το «Novena», δηλαδή η κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης για ένατη φορά από την ομάδα μπάσκετ.

Άλλωστε ο Τύπος της χώρας και ειδικά της πρωτεύουσας βλέπει τον τελικό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ως ευκαιρία για λίγη χαρά μετά τα παθήματα του Κριστιάνο Ρονάλντο και της παρέας του…

Αποστολή στη Μαδρίτη, Χρήστος Ρομπόλης

Η «As» γράφει, με σαφή υπαινιγμό για την αποτυχημένη σεζόν του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει: «Το μπάσκετ έρχεται να μας σώσει. Η τρίτη σερί χρονιά σε τελικό θα είναι και η φαρμακερή. Η Ρεάλ μπορεί να κατακτήσει το ένατο ευρωπαϊκό της τρόπαιο την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό του Σπανούλη, που απέκλεισε την ΤΣΣΚΑ».

Η «Marca», με τη σειρά της, μπορεί να μην έχει πρώτο θέμα την πρόκριση, αλλά αναφέρει: «Ρεσιτάλ μπάσκετ από τη Ρεάλ και τώρα πάμε για το ένατο. Η ομάδα του Λάσο έφτασε στον τελικό για τρίτη σερί σεζόν και τώρα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό».

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *