Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ

Από τον Σωκράτη Τσουμελέκα

Ήταν να μην πάρουμε φόρα. Τώρα που το πιάσαμε το κρατάμε καλά. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό .Εννοώ το πρωτογενές πλεόνασμα. Τι κι αν δεν γίνονται πληρωμές, επιστροφές ΦΠΑ , επιστροφές φόρου , σημασία έχει ο στόχος. Έτσι σώσαμε τις….
τράπεζες με τους τραπεζίτες, τους κρατικούς τοκογλύφους , τους δικούς μας σε μαϊμού οργανισμούς και βουλή ,σώσαμε τα τομάρια μας και προχωράμε .Φαρισαϊσμός εξωραϊσμού πολιτικής που μας έχει κυριολεκτικά καταστρέψει. Τι κι αν πεινάμε, γεγονός αδιαπραγμάτευτο μόνο η παραμονή στο ευρω. Η καθημερινή μάζωξη του δημοκρατικού τόξου στα ΜΜΕ δεν διαφωνεί και συστρατεύεται ενάντια στον εχθρό που δείχνουν οι κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις. Είναι όλοι μια κακόγουστη ΤΡΕΛΑ.

Κίνδυνος για την δημοκρατία και τη χώρα η άνοδος της Χ.Α Απευθυνόμενοι σε ηλίθιους προσπαθούν να μας σερβίρουν ξαναζεσταμένη την λύση της κεντρώας διακυβέρνησης (κεντροαριστερά-κεντροδεξιά). Ελλοχεύει ο κίνδυνος του φασισμού αναφωνούν. Αγράμματοι ή εσκεμμένα παραπληροφορούν. Ο ΧΙΤΛΕΡ δεν ήταν φασίστας ήταν Εθνικοσοσιαλιστής. Φασίστας ήταν ο Μουσολίνι. Ας σκεφτούμε όμως λογικά .Ποιος κινδυνεύει και από τι; .Μήπως κινδυνεύουμε από κατακτητικές ενέργειες και ενάντια ποιων αν επικρατήσει η Χ.Α;. Ασφαλώς όχι γιατί οι ίδιοι, με την πολιτική τους, έχουν μεριμνήσει για το αξιόμαχο και την ισχύ των Ε.Δ .Μήπως κινδυνεύει το σύνταγμα; Όχι γιατί η Χ.Α εν αντιθέσει με ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δεν οραματίζεται μια άλλη Δημοκρατία (όπως λαϊκή ) αλλά στοχεύει στην αλλαγή των αδικιών που προκύπτουν από άρθρα του συντάγματος .Όπως ενώ το άρθρο 4 αναφέρεται στην ισότητα των Ελλήνων τα άρθρα 61,62 και 86 τους κατατάσσει σε δυο κατηγορίες, τους πολιτικούς και τους απλούς . Είναι αρχή της η δέσμευση για δημεύσεις περιουσίων που αφορούν στους επίορκους πολιτικούς και κρατικούς λειτουργούς. Δεν είναι αυτό δημοκρατία; Είναι επικίνδυνη πολιτική;

Στερούμενοι επιχειρημάτων γελοιοποιούνται απαγορεύοντας την όποια βοήθεια προσφέρει στους αναξιοπαθούντες συνελληνες. Πρέπει να δοθεί χωρίς διακρίσεις αναφωνούν .Οι ίδιοι βέβαια μεριμνούν καθημερινά για τις συνθήκες εξαθλίωσης και επαιτείας. Απαγορεύουν την δωρεά αίματος την στιγμή που το εισάγουν πανάκριβα. Μομφή στην ανακοίνωση της για τα στρατόπεδα. Είναι απαξιωτικη για τον Έλληνα η αγόρευση. Δεν είναι απαξιωτικο όμως γι αυτούς οι δεκάδες χιλιάδες άστεγοι συμπατριώτες μας ,αποτέλεσμα της πολιτικής τους, που ζουν στριμωγμένοι σε παγκάκια, δημόσια ουρητήρια, γέφυρες, πάρκα ενώ εκατοντάδες λαθρομετανάστες σε στρατόπεδα με στοιχειώδεις ανέσεις;.

Ποιος κινδυνεύει Συνελληνα από την άνοδο της .Ασφαλώς όχι εμείς αλλά οι ΑΘΑΝΑΤΟΙ του κοινοβουλίου. Αυτοί που συναλλάσσουν τις οικονομικές τους επιδιώξεις με κομματικούς μηχανισμούς εμφανιζόμενοι άλλοτε ως αριστεροί-κεντρώοι –κεντροδεξιοί ή συνεργαζόμενοι. Αυτοί που μεταπολιτευτικά μας κυβερνούν προφασιζομενοι τους αντιστασιακούς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

http://soknew.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *