ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Ο Θεός ευλόγησε τους πιστούς με ακόμη μια νίκη κατά των Νεοποχιτών Εκκλησιομάχων που αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να μας κλείσουν σε ηλεκτρονική φυλακή.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Μακεδονίας να βροντοφωνάξει ένα ηχηρό ΟΧΙ στην “Κάρτα του πολίτη”! Και το έκανε δυναμικά και αθρόα.
Η παρουσία του Αγίου Ορους δέσποζε στη συγκέντρωση. Καταρχήν αναγνώστηκε η ιστορική απόφαση της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Ορους, που είπε ένα ηχηρό ΟΧΙ στον εγκλεισμό του ανθρώπου σε…..
ηλεκτρονική φυλακή και κάλεσε τους πιστούς να αρνηθούν να παραλάβουν την “Κάρτα”.

Ο κύριος ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν ο μαχητικός και γνωστός για τους αγώνες του υπέρ της Ορθοδοξίας Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ιωσήφ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ξηροποτάμου του Αγίου Ορους.

Η παρουσία του Πανοσιολογιότατου δεν δείχνει μόνον τη σπουδαιότητα που αποδίδει το Αγιον Ορος εναντίον του ηλεκτρονκού φακελλώματος, αλλά επίσης και την ευλογία που έδωσε ο μεγάλος Γέροντας των ημερών μας Αρχιμανδρίτης Εφραίμ της Αριζόνας που είναι και Γέροντας και του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ξηροποτάμου αλλά και δεκάδων άλλων Ανδρώων και Γυναικείων Μονών και στο Αγιον Ορος και στην Ελλάδα και στην Αμερική.

Είναι φανερόν πια ότι όλοι έχουν γίνει μια γροθιά εναντίον των Νεοεποχιτών που θέλουν να στραγγαλίσουν την ελευθερία του ανθρώπου.

Χαιρετίζουμε επίσης – με ιδιαίτερο ενθουσιασμό – την παρουσία του μοναχού Δαμασκηνού Γρηγοριάτη, ο οποίος μετέφερε μήνυμα του κορυφαίου θεολόγου των ημερών μας, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου του Αγίου Ορους, Αρχιμανδρίτη Γεώργιου Καψάνη, ο οποίος πέραν της απόφασης της Ιεράς Συνάξεως, θεώρησε σκόπιμο – παρά την λίαν αυτή την περίοδο βεβαρυμένη κατάσταση της υγείας του – να αποστείλει και προσωπικό μήνυμα στη συγκέντρωση.

Η μάχη εναντίον της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης των Νεοεποχιτών προσκρούει πια στη δεδηλωμένη απόφαση όλων των ανθρώπων που πιστεύουν στο Θεό.

Ας μην υποτιμήσουμε όμως, πατέρες και αδελφοί, τον αντικείμενο, επειδή εκτός από τις δυνάμεις του Διαβόλου οι πιστοί θα αντιμετωπίσουν τη συμπαιγνία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τους άθεους που μας κυβερνούν, ο οποίος προσπαθεί να υποβοηθήσει τους άθεους να περάσουν τα άνομά τους σχέδια, με κάθε τρόπο – συνωμοτικό τρόπο εννοώ φυσικά – όπως συνηθίζει να κάνει με όλα τα θέματα, που χειρίζεται.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *