Η προφητεία των τζιχαντιστών – “Έρχεται ο Αρμαγεδδών”

Μια από τις πρώτες προφητείες του Ισλαμ, παλιά σχεδόν 1.300 χρόνια είναι η κινητήρια δύναμη των τζιχαντιστών. Η προφητεία μιλάει για ένα μεγάλο γεγονός, κάτι σαν τον Αρμαγεδδώνα στο οποίο οι πιστοί του Ισλάμ θα βγουν νικητές.
Η προφητεία μιλάει για συγκεκριμένα γεγονότα και τόπους. Σύμφωνα με την προφητεία των Σουνιτών θα γίνει μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στον στρατό του Ισλάμ και τις ορδές των απίστων. Το μεγάλο γεγονός, σύμφωνα πάντα με την προφητεία, θα λάβει χώρα στο έδαφος της Συρίας και μάλιστα στο επίκεντρο θα βρεθεί η πόλη Dabiq.

Ήδη η πόλη έχει πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών. Το γεγονός έδωσε νέα ώθηση στην ήδη ανεβασμένη ψυχολογία τους ενώ το ότι έχουν ξεκινήσει να ενεργοποιούνται δυτικοί στρατοί (χριστιανικοί) στην περιοχή με μια χερσαία επέμβαση να μοιάζει όλο και πιο πιθανή κάνει τους τζιχαντιστές να πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να εκπληρωθεί η προφητεία.

Αυτό δεν σημαίνει τίποτε άλλο από απόλυτη πίστη στη νίκη του έναντι των απίστων και για το λόγο αυτό ο φανατισμός τους μεγαλώνει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *