Απομάκρυναν από τη ΓΑΔΑ τη φάλαγγα των χρυσαυγιτών

Τη φάλαγγα των χρυσαυγιτών που είχε συγκεντρωθεί από το πρωί του Σαββάτου έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για συμπαράσταση στους συλληφθέντες βουλευτές του κόμματός τους, απομάκρυνε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι η αστυνομία. …

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αρχικά καμιά πενηνταριά και στη συνέχεια περίπου 300 οπαδοί του κόμματος έσπευσαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας σε συμπαράσταση του αρχηγού…

Η αστυνομία έχει βεβαίως αποκλείσει την πρόσβαση στους Χρυσαυγίτες οι οποίοι φωνάζουν διάφορα συνθήματα με συχνότερο το: «Άκου Αρχηγέ και άκου το καλά ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά».
Οι αστυνομικοί απώθησαν τους συγκεντρωμένους προς το σταθμό του μετρό.
Μετά την απομάκρυνση της φάλαγγας, άνοιξε και το ρεύμα ανόδου της λεωφ. Αλεξάνδρας με αποτέλεσμα η οδική κυκλοφορία να διεξάγεται ομαλά και στα δύο ρεύματα.

Εξω από τη ΓΑΔΑ, προσήλθαν, επίσης, και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ενας από αυτούς, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, δήλωσε:

«Οι εντολοδόχοι ξένων τοκογλύφων είχαν προαναγγείλει την πολιτική δολοφονία ενός νόμιμου πολιτικού κινήματος. Σήμερα εκτελούν το συμβόλαιο θανάτου. Η ΧΑ πληρώνει το γεγονός ότι είναι ένα κίνημα ελεύθερο, μη ελεγχόμενο από το σύστημα, και αυτό φανερώνεται από τη σύλληψη του γενικού γραμματέα του κινήματος, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων που διοικούν διεφθαρμένα κόμματα κυκλοφορούν σήμερα ελεύθεροι. Την ευθύνη φέρει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, το οποίο για να περισώσει τα ψηφαλάκια των κομμάτων, τα οποία καταρέουν, καταργεί το ίδιο το Σύνταγμα».

Πηγή: Εθνος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *