Επίδειξη πυγμής από πυγμαίους!..,

Του Οδυσσέα

Η χώρα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, είπε ο Πρωθυπουργός της τρικομματικής κυβέρνησης και βέβαια δεν εννοούσε τα σύνορα της χώρας και την είσοδο παράνομων μεταναστών και όχι μόνον, αφού γι αυτό φροντίζει η FRONTEX με την συμμετοχή, μετά την συμφωνία της 28 ης Μαΐου 2012 και Τούρκων αξιωματικών (το είδαμε και αυτό στην μνημονιακή Ελλάδα 100 χρόνια μετά τους Βαλκανικούς πολέμους ).
Ο κ. Σαμαράς προφανώς μιλούσε για το εσωτερικό της χώρας και τις όποιες ενέργειες των διαμαρτυρομένων Ελλήνων για τους εκπληκτικούς σχεδιασμούς της τριχρωματικής κυβέρνησης του .
Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και θα έπρεπε, το ταχύτερο να γίνει κατανοητό από όλους, γιατί έρχεται το συλλαλητήριο της Τρίτης, που θα έρθει στην Αθήνα η ηγέτιδα της…..
ευρωνεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας καγκελάριος ΜΕΡΚΕΛ, ότι όλα θα πρέπει να είναι σε τάξη και υπό τον απόλυτο έλεγχο των υποτελών της κυβερνώντων, χωρίς διαμαρτυρίες και άλλες τέτοιες …ανοησίες, οι οποίες πιθανόν να δυσαρεστήσουν την υψηλή επισκέπτρια / επιθεωρήτρια και θα της έδιναν την εσφαλμένη εντύπωση ότι υπάρχει έστω και η απειροελάχιστη πιθανότητα να λοξοδρομήσουν από την πολιτική της υποτέλειας και της εξαθλίωσης του λαού .
Σε αυτό το κλίμα έγινε η κατάληψη του κέντρου πληροφοριακών συστημάτων της ΔΕΗ από μέλη της ΓΕΝΟΠ / ΔΕΗ για να αναζητηθούν, όπως δήλωσαν , συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με το τέλος ακινήτων με τα οποία θα τεκμηρίωναν σκάνδαλο απέναντι στον λαό και τα οποία στην συνέχεια θα κατέθεταν στον εισαγγελέα. Και εδώ τα πράγματα περιπλέκονται γιατί δεν θα έπρεπε το πρωί να δουν χιλιάδες Έλληνες ότι υπάρχουν εργαζόμενοι που αντιστέκονται και μάλιστα όπως δήλωναν ότι αναζητούσαν στοιχεία και για σκάνδαλο γιατί αυτό πιθανότατα θα αποτελούσε ένα πολύ κακό παράδειγμα για όλους τους άλλους.

Το σχέδιο ήταν έτοιμο και εφαρμόστηκε άμεσα . Κατ αρχάς οι μονάδες καταστολής απέκλεισαν όλη την περιοχή ώστε να μην μπορούν να προσεγγίσουν πολίτες για να εκφράσουν την συμπαράσταση τους ( όσοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν αντιμετωπίστηκαν με σκαιότατο τρόπο ) και να δυσκολέψουν την επέμβαση τους, η οποία , κατά την ΓΕΝΟΠ / ΔΕΗ , έγινε με απόφαση όχι του εισαγγελέα αλλά της πολιτικής ηγεσίας και κατά την οποία συνελήφθηκαν αρκετοί από τους συμμετέχοντες συνδικαλιστές για να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο για διατάραξη οικιακής ειρήνης .
Το σχέδιο έχει και συνέχεια . Πληροφορίες κάνουν λόγο για απαγόρευση οποιασδήποτε συγκέντρωσης στο Σύνταγμα την Τρίτη, για αποκλεισμό όλων των δρόμων που πιθανόν θα χρησιμοποιηθούν από την υπέρ-κυβερνήτη της χώρας και επιβολή σιγής στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στις περιοχές που οι δυνάμεις ασφαλείας θα κρίνουν ότι πιθανόν θα επηρεάσουν τις κινήσεις της κυρίας.
Και το κερασάκι στην τούρτα που ξεμπροστιάζει τους υπό τροικανή επιτήρηση κυβερνώντες η χουντικής έμπνευσης και φρασεολογίας απαγόρευση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής « κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας » σχεδόν σε όλη την Αττική.
Έτσι οι πυγμαίοι της επιτηρούμενης από τους δανειστές / δυνάστες εξουσίας προσπαθούν να δείξουν πυγμή και να αποτρέψουν τους απλήρωτους απεργούς, τους εξαθλιωμένους εργαζομένους και τους πένητες συνταξιούχους από την διεκδίκηση των βασικών τους εργασιακών και δημοκρατικών τους δικαιωμάτων .
Ας μου επιτραπεί να απομακρύνω από το μυαλό μου βδελυρές σκέψεις για ύπαρξη επεισοδίων κατά το σημερινό συλλαλητήριο ώστε να αποτραπεί μαζική συμμετοχή στο αυριανό και ας ελπίσω ότι αύριο ο λαός θα δώσει την απάντηση που τους πρέπει .

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *