«Να γράψω ιστορία στον Ολυμπιακό»

Για τον φετινό Ολυμπιακό, τους στόχους τους
αλλά και την δική του παρουσία μίλησε ο ….

Πάολο Μασάντο, που τόνισε πως θέλει να γίνει ο ηγέτης στον άξονα των Πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος άσος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής, όπως ωστόσο και οι «ερυθρόλευκοι», κάτι που όπως ανέφερε στην «Sportday», οφείλεται κυρίως στην παρουσία πολλών νέων προσώπων. Επιπλέον μίλησε για το «ψηστήρι» που κάνει στον Βιερίνια για να… πιάσει λιμάνι, τον Ζαρντίμ, τις αποδοκιμασίες αλλά και την οικονομική κρίση. «Ήθελα να γίνω μηχανικός αυτοκινήτων», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε αποσπάσματα των όσων είπε ο Μασάντο:

Για τον Ολυμπιακό και τις πρώτες του εντυπώσεις: «Ήξερα για την ομάδα και ότι έχει μεγάλη πίεση για τίτλους και γι’ αυτό τον λόγο ήρθα. Μου αρέσει πολύ όπως λειτουργεί ο σύλλογος. Πιστεύω ότι πάμε καλά στο πρωτάθλημα, που είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό».

Για τις αποδοκιμασίες: «Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζουμε καλό ποδόσδαιρο αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Από την στιγμή που νικάμε, είμαστε ευχαριστημένοι και στην συνέχεια προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το ότι δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός: «Η κύρια αιτία είναι οι πάρα πολλοί καινούργιοι παίκτες, αλλά έχουμε και αρκετούς τραυματισμούς».

 πηγη…. gazzetta.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *