Το… έγκλημα κατά της χώρας μας

Η αποκαλυπτική έκθεση στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και της ΕΛΣΤΑΤ, σύμφωνα με την οποία το πραγματικό ύψος του δημοσιονομικού ελλείμματος του 2009 ήταν 9,3% του ΑΕΠ και όχι 15,4% του ΑΕΠ, όπως σκόπιμα παραποιήθηκε από την εθνοκτόνο κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, τεκμηριώνει πλήρως το έγκλημα κατά της χώρας μας, το οποίο διέπραξαν οι τότε κυβερνώντες. “Φούσκωσαν” σκόπιμα το…………….
έλλειμμα για να δημιουργήσουν τεχνητά συνθήκες χρεοκοπίας και να εξαναγκάσουν την Ελλάδα μας να υποδουλωθεί σε ένα αντεθνικό σχέδιο καταστροφής της οικονομίας της και της παραγωγής της, στο πλαίσιο του οποίου εκχώρησε οριστικά και αμετάκλητα την εθνική της κυριαρχίας στους Γερμανούς και τους λοιπούς δανειστές της.

Τίποτε πλέον δεν έμεινε κρυφό από τη συνωμοσία προδοσίας κατά της χώρας, την οποία έφερε σε πέρας το ΠΑΣΟΚ και η σημερινή κυβέρνηση δεν την αποκαλύπτει. Το Μνημόνιο, οι συνεχείς αναθεωρήσεις του και οι δανειακές συμβάσεις που τις συνόδευσαν ήταν οι επαχθείς συμφωνίες που αναγκάστηκε να υπογράψει και να εφαρμόσει η Ελλάδα, μετά την σκόπιμη δρομολόγηση εξελίξεων που την έφεραν σε χρόνο-ρεκόρ στα πρόθυρα μιας τεχνητά κατασκευασμένης απειλής για χρεοκοπία. Τα απίστευτης δολιότητας και πρωτοφανούς απανθρωπιάς φοροεισπρακτικά, περιοριστικά και … “διαρθρωτικά” μέτρα που εφαρμόζονται από τον Μάιο του 2010 μέχρι σήμερα είναι οι όροι της εγκληματικής “μνημονιακής” συμφωνίας που έχουν οδηγήσει τον Ελληνικό λαό στην πλήρη εξαθλίωση, τον μαρασμό και την υποδούλωση.

Από δω και πέρα είναι πλέον εμφανές ότι η όλη ιστορία του Μνημονίου ήταν ένα “χοντρό” κόλπο των Γερμανών, των Αμερικανών, των λοιπών δανειστών και των εγχώριων Ελληνόφωνων συνεργατών τους για να βάλουν στο χέρι τα εισοδήματα και τον πλούτο των Ελλήνων πολιτών, για να υφαρπάξουν όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, να καταστρέψουν πλήρως τον……………………………..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *