Βοή Ελεύθερων Ατόμων.

όταν ο Πάρης πήρε την ωραία Ελένη, ένας ολόκληρος λαός ξεκίνησε για να την ξανά πάρει πίσω. όταν απειλούταν η ελευθερία του λόγου, της σκέψης, όταν απειλείται και υποβιβάζεται όχι μόνο η ποιότητα άλλα…
η ίδια η ζωή, πάντα οι άνθρωποι ενώνονταν και πολεμούσαν για ένα σκοπό.

Σε μια χώρα σαν την δικιά μας, μια χώρα που έχει περάσει τόσα δεινά, που ουκ ολίγες φόρες έχει καθορίσει το ρουν τις ιστορίας όλου του κόσμου. Αυτή η χώρα, αυτός λαός, έχει καταντήσει η παλλακίδα μερικών οικογενειών. Μερικών μαυραγοριτών, που χρόνια τώρα ξεζουμίζουν τον πλούτο, την νιότη, τις ιδέες και τα ήθη και περιμένουν μόλις πάρουν και την τελευταία σταγόνα, να την κάνουν από την πίσω πόρτα, για άλλα μέρη.
Υπερχρέωση της χώρας, διόγκωση του δημόσιου χρέους, εξευτελισμός, σκάνδαλα, Βατοπεδίου, siemens, ομολόγων, χρηματιστηρίου και κ.λ.π. και κ.λ.π. και δεν θα τελειώσω ποτέ αν τα απαριθμήσω όλα.
Αίμα νέων, σε δρόμους που δεν επισκευάστηκαν-εκσυγχρονίστηκαν ποτέ, σε βραχονησίδες, σε ασκήσεις, σε πολλά άλλα…

Ένα κράτος που κάποτε έλαμπε από ηγέτες που ειχαν το θάρρος και το κύρος (…δεν έζησα τότε για να τα θυμάμαι) που τώρα διοικείτε από άτομα, που λάμπουν εμφανισιακά, με λαμπερά κουστούμια και όμορφο λόγο, αλλά στην πραγματικότητα να μπορούσαμε να τα δούμε όπως είναι, θα βλέπαμε άτομα γλοιώδη, σαπισμένα από την διαφθορά σε κατάσταση αποσύνδεσης και αρρώστιας από την φιλαργυρία, άτομα που μας πούλησαν.

Και για πολλές γενιές ο Έλληνας πολίτης καταντά αποδιοπομπαίος τράγος, στην ίδια του την φαμίλια, αλλά και στο εξωτερικό.

Μία ιστοσελίδα που πρόσφερε στον καταπονημένο, γονατισμένο Έλληνα την χαρά του να μπορεί να νιώσει για λίγο υλικά, πνευματικά πολιτισμικά πλούσιος.
Μία ιστοσελίδα που διέδωσε την Ελλάδα το νέο σύνθημα ελευθερίας “ελεύθερη διακίνηση των δεδομένων”.
Μία οικογένεια, μία παρέα, μία ομάδα, ένα σύνολο χωρίς ρατσιστικό πρόσωπο, χωρίς να ζητά αντάλλαγμα χρηματικό.

Εκεί νιώθαμε ελεύθεροι, γιαυτό και εκεί μας χτύπησαν. Μας θέλουν σκλάβους, εργάτες, καταναλωτές.

Μην εργάζεσαι αλλά ΔΟΥΛΕΥΕ, δούλευε για να καταναλώνεις για να τους κάνεις πλούσιους.

Δεν θυμάμαι να απαγορευόταν η διάδοση των ομηρικών επών. Όλοι μπορούσαν να τα ξέρουν. Να τα λένε, να τα έχουν.
Γιατί τώρα ο πολιτισμός και η ελεύθερη διάδοσή του διώκεται ποινικά;;

Το gamato.info έκλεισε, τα άτομα αυτά έγιναν η αποδιοπομπαίοι τράγοι. Μία μάχη χάθηκε όχι ο πόλεμος. Δεν το ξέρω το παιδί που δικάζετε, δεν ξέρω αν είναι διαχειριστής δεν ξέρω αν ήταν καν moderator, v.i.p, member.

Στέκεται μόνος μπροστά στα πολλά θηρία.

Θέλει βοήθεια. Χρειάζεται βοήθεια. Πρέπει να του δώσουμε βοήθεια.

Ίσως αυτός να είναι ο νέος στόχος του gamato.biz να βοηθήσει το παιδί αυτό. Ίσως ήρθε η ώρα να ξανά βγούμε στον δρόμο, και αυτί την φορά πιο πολλοί
πιο δυνατοί, πιο οργανωμένοι. “Το gamato ανοιχτό, η βουλή στο ΔΙΑΟΛΟ”

Όλοι οι Γαμάτοι, ινφάδες, μπιζάδες, (..ακόμα και it-άδες, me-άδες, i-gαματοι) να ενωθούμε και να φωνάξουμε. Δεν τελειώσαμε, ποτέ δεν θα τελειώσουμε
ποτέ, αν δεν ανοίξει το gamato.info!!

Να μπουν όλοι αυτή που μας νταβατζιλικεύουν τόσα χρόνια, φυλακή. Να μπουν αυτοί, και οι οικογένειες τους που τόσα χρόνια ευνοούνται από τον βιασμό μας.

Αν μπουν όλοι αυτοί, τότε θα αποδεχτώ να κλείσει το γαμάτο. Τότε θα παραδεχτώ είμαι ο πρώτος που θα πω ότι είμαι ένοχος επειδή πιστεύω σε μία ιδέα.

“Μοιράζομαι, γιατί σε νοιάζομαι.”

gamato.biz

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

 1. Ανώνυμος

  ευχαριστώ πολύ για την ανάρτηση του κειμένου.
  Η μάχη τώρα ξεκίνησε.

  Φιλικά
  Μαμακος [designer of gamato.biz]

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *