Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!

Ο «άρρωστος» δυτικός «πολιτισμός» καταρρέει και φυσικά όλο το ψεύτικό του προσωπείο, όπως αυτό εκφράζεται από το πολιτικό σύστημα, που ταυτίστηκε με την τραπεζοκρατορία, τη συναλλαγή και την απάτη! Συντελούνται κοσμογονικές αλλαγές και το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα αλλάξει,
για να απαντήσει στις …..
πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες με τη μοιραία «επέμβαση» των λαών! Τα ζητήματα πια τίθενται στη βάση της επιβίωσης ή όχι των λαών, και κανένα κόμμα μεμονωμένο ή παράταξη δεν απαντά σε αυτή την υπαρξιακή πια ανάγκη πέρα από ένα παλλαικό μέτωπο! Στην Ελλάδα θα δοθεί η χαριστική βολή στο σύστημα αυτό ,ό,τι κι αν γίνει, γιατί εμάς πρώτους ως πειραματόζωο στο «λάκκο με τα φίδια» μας έριξαν!

Μόνο οι αφελείς πια περιμένουν τη λύση από τις εκλογές, όπου οι γραφειοκράτες των κομματικών παραμάγαζων της εξουσίας-με τα διάφορα προσωπεία-«επενδύουν», για να σώσουνε τις θεσούλες και τα τομάρια τους από τη φυλακή! Η παραπλάνηση, η προδοσία κι ο δωσιλογισμός ΌΛΩΝ τους πια φαίνεται-θέλουν δε θέλουν! Η ώρα του λαού πλησιάζει ,κι η απόφαση μέσα μας ωριμάζει !Είναι βέβαιη η νίκη όλων των Ελλήνων απανταχού της γης! Είναι μεγάλες οι στιγμές που ζούμε, γι’ αυτό κάνετε όλοι κουράγιο αδέρφια! Χειρίζονται το φόβο μας ,αλλά με τίποτα δεν μπορούν να χειριστούν την ελεύθερή μας βούληση ,κι ούτε πια μπορούν να κρύψουν τις πομπές τους! Η πατρίδα μάς χρειάζεται όλους, όσο ποτέ!

Είναι η πιο πολύπαθη και «ακριβή» πατρίδα όλης της οικουμένης, γι’ αυτό εμάς διάλεξαν ως πειραματόζωο και σ’ εμάς έλαχε ο κλήρος ν’ ανοίξουμε το δρόμο του «φωτός» για όλο τον πλανήτη! Μη δειλιάσετε, και τίποτα πια μη φοβάστε! Σκιές είναι οι φόβοι κι αυταπάτη η «αδυναμία» μας! Ενωμένοι έχουμε τόση δύναμη, που δεν μπορούμε ούτε να φανταστούμε! Αυτοί είναι ήδη νεκρά ανδρείκελα, ανίσχυρα κι αναίσχυντα ανθρωποειδή, άδεια κουφάρια ,που κανείς πια δεν ενδιαφέρεται να «σώσει»! Πέσανε ήδη μέσα στο λάκκο, που άνοιξαν για εμάς, κι ας μη το βλέπουμε! Τους κρατάνε ακόμα στην εξουσία, για να μας αποτελειώσουν τα κοράκια των παγκοσμιοποιητών της φρίκης και του ολέθρου, μα δεν προλαβαίνουν πια, γιατί ο « νέος» άνθρωπος γεννήθηκε μες στις καρδιές μας, ήδη κερδίζει τη μάχη με το σκοτάδι και βγαίνει στο φως! Πόσες λαμογιές υπερφίαλων, βιρτουόζων της «αρπακτής» και της εξαπάτησης, γλοιωδέστατων κι αισχρών «υποκειμένων» δείχνει το «φως» ούτε που το φαντάζεστε! Δεν μετράει όμως αυτό, ούτε απαντά στις ανάγκες μας! Μόνο η ενωτική μας έγερση κι η Ελληνική ψυχή μετράνε!

Εκείνο που είναι καταλυτικής σημασίας είναι μέσα σε αυτή τη λαίλαπα, την ανήλεη δοκιμασία που ζούμε, να ξεχωρίσουμε τους άξιους, τους αληθινά χαρισματικούς και γνήσιους πατριώτες και δημοκράτες ,που μπορούν να «σηκώσουν στους ώμους» τους τη δύσμοιρη και κακοποιημένη πια χώρα μας και να την αναγεννήσουν μέσα από τα ερείπια, κάνοντάς την παράδειγμα και πρότυπο ευημερίας και πολιτισμού! Αυτούς τους αληθινούς αγωνιστές, τους έντιμους και «καθαρούς» ανθρώπους μένει να ξεχωρίσουμε ,για να «ακουμπήσουμε» πάνω τους τις ελπίδες μας, τα όνειρα και τους κόπους μας με εμπιστοσύνη, αφοσίωση κι αγάπη για τη νέα Ελλάδα, που μπορεί να ανατείλει στις καρδιές μας, μόλις εμείς θελήσουμε και το αποφασίσουμε!

Ένα μέλος του ενιαίου παλλαικού μετώπου.

http://www.triklopodia.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *