Δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη

Οι δολοφόνοι ελεύθεροι – η Κωνσταντίνα απροστάτευτη
Έχουν περάσει ένας χρόνος και 9 μήνες από την δολοφονική επίθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα, οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί κυκλοφορούν και συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αφού η δικογραφία πήγε στο αρχείο, ενώ η εργοδοτική τρομοκρατία στο χώρο….
των ιδιωτικών εταιρειών καθαρισμού καλά κρατεί.
Ως να μην έφταναν όλα αυτά ο νέος Υπουργός προστασίας του πολίτη, δεν πρόλαβε να αναλάβει, και έδωσε εντολή να σταματήσει η φρούρηση της Κωνσταντίνας Κούνεβα, την ίδια στιγμή που χιλιάδες αστυνομικοί φρουρούν «κάθε καρυδιάς καρύδι».
Απαιτούμε να τιμωρηθούν αυτοί που σακάτεψαν την Κωνσταντίνα Κούνεβα και την άμεση συνέχιση της φρούρησης της. Να καταργηθούν οι υπεργολαβίες στο δημόσιο τομέα και οι συμβάσεις των εργαζομένων σ’ αυτές να μετατραπούν σε συμβάσεις αορίστου χρόνου. Να καταργηθεί η ενοικιαζόμενη επισφαλής και ανασφάλιστη εργασία. Πλήρης σταθερή, ασφαλισμένη και αξιοπρεπής αμειβόμενη εργασία για όλους και όλες.

21/09/2010 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΔΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΒΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΚΟΛΟΤΣΟΓΛΑΝΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *