“ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ” Η ΝΔ! ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ;

Αυτά είναι τα ίδια επιχειρήματα που χρησιμοποιεί η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ για να πείσουν ότι ντε και καλά η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Ξαναδηλώνουμε, ότι δεν έχουμε σχέση με κανένα κόμμα ούτε πρόκειται να…

έχουμε. Δεν μπορούμε όμως την υποκρισία και να το παίζουν υποκριτικά δημοκράτες οι κατ’ εξοχήν βιαστές της.

Τι έγινε το 1991; Δεν δολοφονήθηκε ο καθηγητής Τεμπονέρας; Από ποιον δολοφονήθηκε; Από τον Γιάννη Καλαμπόκα, τότε Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ο οποίος σύμφωνα και με την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης ΚΡΙΘΗΚΕ και καταδικάστηκε ως ένοχος.
Ο Καλαμπόκας έλεγε ότι δεν ήταν ένοχος αλλά ότι ένοχος ήταν ο συναγωνιστής του στην ΟΝΝΕΔ Αλέκος Μαραγκός.
Τότε είχαν γραφεί πολλά. Ιδού ένα απόσπασμα από το πώς δολοφονήθηκε ο Τεμπονέρας:
“Ο Καλαμπόκας, oι συμμορίτες του και ο Αγωνιστής Νίκος.

Ο Γιάννης Καλαμπόκας, όντας πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, στις 8 Γενάρη του 1991 επέδραμε μαζί με γνωστούς κρανοφόρους τραμπούκους στο συγκρότημα των σχολείων της πλατείας Βούδ σο κέντρο της Πάτρας. Στη σκηνή του δράματος ο αγωνιστής καθηγητής Νίκος Τεμπονέρας έφτασε για να καθησυχάσει τα παιδιά που ήταν τρομοκρατημένα από την επίθεση των φασιστοειδών. Βρέθηκε αντιμέτωπος με 20 και πλέον άτομα. Δολοφονείται εν ψυχρώ από τον Καλαμπόκα και τη συμμορία του αφού δέχθηκε χτύμημα με λοστό (τη γνωστή σκύλα που λένε οι οικοδόμοι, που έχει σχήμα Γ) στο κεφάλι”.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί σήμερα τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ είναι ή δεν είναι εγκληματική οργάνωση; Ε; Πείτε μας ρε πολιτικά λαμόγια!

indobserver.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *