Παναθηναϊκός: Σιγουριά για τελικό

Βεβαιότητα επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για ανατροπή του 1-0 και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΟΦΗ – Εκνευρισμός για τη διαιτησία…

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Ηράκλειο έχοντας ως ζητούμενο ένα σκορ πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ. Αντ’ αυτού, ηττήθηκε με 1-0 και τα πράγματα έγιναν… περίπλοκα εν όψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο στις 16 Απριλίου.

 Η αλήθεια είναι πως οι «πράσινοι» για δεύτερο συνεχές παιχνίδι δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους, ενώ σπατάλησαν τις λίγες καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Πάντως στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα υπήρχε βεβαιότητα πως στον επαναληπτικό και με τη βοήθεια του κόσμου που αναμένεται να γεμίσει το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα έρθει η ανατροπή του σκορ και η πρόκριση.

 Παράλληλα στις τάξεις της ομάδας υπάρχει εκνευρισμός και για τη διαιτησία του Ανδρέα Παππά. Στον ρέφερι δεν καταλογίζουν κάποιο κραυγαλέο λάθος, αλλά διαμαρτύρονται κάνοντας λόγο για συνεχή σφυρίγματα που έκοβαν το ρυθμό και έκλειναν τον Παναθηναϊκό στην περιοχή του.

 Επιστροφή και… Καλλονή

 Υπάρχει καιρός μέχρι τη ρεβάνς. Μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός θα ασχολείται με το πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» διανυκτέρευσαν χθες στο Ηράκλειο και σήμερα επιστρέφουν στη βάση τους για να αρχίσουν την προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με την Καλλονή στη Λεωφόρο (19:30).

 Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λαγό και Μπαϊράμι, αλλά πιθανώς να επιστρέψει στην αποστολή ο Πέτριτς και να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές, καθώς αρκετοί παίκτες (Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν) δείχνουν κουρασμένοι από τα συνεχή ματς.

sport-fm.gr
protothema.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *