Τι εκκρεμότητες έχει με τη Δικαιοσύνη ο Γενικός Διευθυντής του Ασύλου Ανιάτων;

Στις 21/6/2013 η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», δημοσίευσε άρθρο με τον εύγλωττο τίτλο «Εστία σκανδάλων το Άσυλο Ανιάτων»
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της δημ/φου Μαρίας Ψαρά έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, και για τον….
νέο Γενικό Διευθυντή του Ασύλου Ανιάτων κ. Ανδρέα Παπαδάκη:
 
«Επισημαίνεται επίσης ότι ο χημικός – μηχανικός Ανδρέας Παπαδάκης προσελήφθη τον Δεκέμβριο του 2012 ως γενικός διευθυντής, παρόλο που ο κανονισμός του Ασύλου με σαφήνεια ορίζει ότι «ο γενικός διευθυντής οφείλει να είναι απόφοιτος οικονομικής πανεπιστημιακής σχολής».

Στις 29/08/2013 η εφημερίδα «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» σε δισέλιδο άρθρο, με τίτλο «Περίεργες υποθέσεις στο Άσυλο Ανιάτων», φέρνει στο φώς της δημοσιότητας ότι ο νέος Γενικός Διευθυντής του Ασύλου Ανιάτων κ. Ανδρέας Παπαδάκης, ο οποίος προσλήφθηκε στις 5/12/2012 με μηνιαίο μικτό μισθό το ιλιγγιώδες ποσό των 5.289 ευρώ !!! … έχει ήδη εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη για παραβάσεις οικονομικής φύσεως!!!
(Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα που δημοσίευσε «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»)

Ο κύριος γενικός

Ενώ η Διοίκηση του Ασύλου Ανιάτων αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους  του Ιδρύματος (κλείνουν αισίως οκτώ μήνες απλήρωτοι) οδηγώντας τους ίδιους και τα παιδιά τους σε εξαθλίωση,  επιπροσθέτως προχώρησε στις 5 Δεκεμβρίου του 2012 στην πρόσληψη νέου Γενικού Διευθυντή με μηνιαίες μεικτές απολαβές 5.289 ευρώ, τη στιγμή που η θέση της Κοινωνικής Λειτουργού στο Ίδρυμα παραμένει κενή από το 2009, μετά τη συνταξιοδότηση της τελευταίας υπαλλήλου !

Σημειώνεται πως ο νέος Γενικός Διευθυντής, δηλώνει πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός. Όμως, σύμφωνα με το καταστατικό του Ασύλου Ανιάτων «Ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος πρέπει να είναι πτυχιούχος Ανώτατης Οικονομικής Σχολής ή Νομικής».

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, ο νέος γενικός διευθυντής τον Απρίλιο του 2013 απέλυσε έναν συνάδελφό τους με την αιτιολογία … «πως δεν του αρέσει η φάτσα του». Ο απολυθείς υπάλληλος  υπέβαλε μήνυση εναντίον του για εξύβριση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο «Ποντίκι» ότι ο γενικός διευθυντής παραδέχθηκε το γεγονός στην κατάθεση του στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί μάλιστα διαπιστώθηκε πως έχει εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη, που σχετίζονται με οικονομικές παραβάσεις!
“ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ”

Τι λένε γι’ αυτό η Πρόεδρος του Ασύλου και οι τρείς πρώην ανώτατοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, που ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ασύλου, αποφάσισαν την πρόσληψη του κ. Ανδρέα Παπαδάκη για τη θέση του Γενικού Διευθυντή;

  (Η πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων κ. Ι. Ηλιάδη)

rafailhellas.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *