“Αριθμολαγνεία” στο Σύνταγμα σιωπή στο Χολαργό διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις

“Με δική του πρωτοβουλία αποχώρησε από το στράτευμα ο υποστράτηγος Τσακνής”, διευκρινίζουν στον Onalert, πηγές του ΓΕΣ αναφερόμενες στα όσα είπε κατά την τελετή αποχώρησής του. Δεν γράφτηκε κάτι διαφορετικό . Υπήρξε μάλιστα και η….
επισήμανση για την αξιοπρεπέστατη στάση του υποστράτηγου.

Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να σταματήσει τον προβληματισμό που υπάρχει . Όταν άξια στελέχη του στρατεύματος που αγαπούν αυτό που κάνουν αναγκάζονται να επιλέξουν κόντρα στα “θέλω” τους την αποχώρηση από το στράτευμα το πρόβλημα είναι τεράστιο.

Οι αξιωματικοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία οικογενειάρχες με υποχρεώσεις, με παιδιά που πρέπει να σπουδάσουν και τα περισσότερα σπουδάζουν έχουν καθήκον να εκτελέσουν πρωτίστως στην πατρίδα, αλλά έχουν και καθήκον να προσφέρουν τα στοιχειώδη στις οικογένειές τους. Αυτό αρνούνται να καταλάβουν οι “γιάπηδες” της πλατείας Συντάγματος και του υπουργείου Οικονομικών πολλοί από τους οποίους δεν είχαν στενή σχέση με τις ΕΔ ,ούτε κατά την διάρκεια της θητείας τους!

Το να αποχωρεί με τέτοιο τρόπο ένας αξιωματικός καταδρομέας είναι μήνυμα ηχηρό που θα έπρεπε να προκαλεί προβληματισμό μεγάλο στους “οικονομικού εγγκεφαλους” της κυβέρνησης. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχει ιδρώσει το αυτί κανενός. Η αριθμολαγνεία του Συντάγματος και η ασύλληπτη εμμονή της στρατιωτικής ηγεσίας στον Χολαργό να σιωπά διαλύουν τις ΕΔ. Τα καμπανάκια κινδύνου χτυπούν χρόνια τώρα και άπαντες παριστάνουν τους κουφούς.

Ελπίζουμε να μην παριστάνουν και τους έκπληκτους όταν τα χειρότερα θα έρθουν.

http://www.onalert.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *