Νυχτερινές παρανομίες με μεταφορά αλλοδαπών στην Κρήτη

Νυχτερινές … παρανομίες έκαναν δυο Αλβανοί που συνελήφθησαν τα μεσάνυχτα από άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου που εντοπίστηκαν να μεταφέρουν παράνομα…
τέσσερις αλλοδαπους στο δήμο Μινώα Πεδιάδας. Οι δυο Αλβανοί 32 και 36 ετών συνελήφθησαν να μεταφέρουν με το αυτοκίνητίο τους τρεις Αφγανούς ηλικίας 19, 20 και 32 ετών, καθώς και έναν 30χρονο Πανιστανό για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα απο τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι οι Αλβανοί μετέφεραν παράνομα με το αυτοκίνητό τους έναντι χρηματικού αντιτίμου, τους τέσσερις αλλοδαπούς, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό, την παράνομη διαμονή τους, στη χώρα.
Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου, προέκυψε ότι οι αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν και Πακιστάν, είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων. Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ σε βάρος τους, θα εφαρμοστεί το διοικητικό μέτρο της απέλασης από τη χώρα.

.prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *