ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΗΣ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!!

Τελευταία γεγονότα ( ειδήσεις ) στην γενέτειρα . Το διήμερο 22 – 23 Ιανουαρίου…

Πρώτον Η απόφαση της ECB να βάλη ορους στην Ελλάδα για την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα — stimulus — νομίζω οτι ή ευθύνη ειναι της κυβέρνησης Σαμαρά–Βενιζέλου και οχι του Συριζα . Διότι εαν ο Σαμαράς – Βενιζέλος είχαν υλοποιήσει το πρόγραμμα του μνημονείου ο κύριος Draghi δεν θα επαιρνε αυτή την απόφαση. Τώρα ή ευθύνη πέφτη στην επόμενη κυβέρνηση και οπως δείχνουν τα πράγματα καλείται ο Συριζα να βγάλη τα κάστανα απο την φωτιά.
Και με αυτούς τους τύπους ο Θεός να βάλη το χέρι του ..

Δεύτερον Παρακολουθούσα δηλώσεις Ευρωπαίων πολιτικών οπως των κ. Ντραγκι – Ρενζι – Μοσκοβιτσι – Κενι του πρωθυπουργού της Φιλανδιας του αντικαγγελάριου της Γερμανίας και αλλων.
Ολοι τους ευγενικοί με συμπεριφορά και εμφάνιση κόσμια. ( Δηλαδή πλυμένοι κουρεμένοι και κουστουμαρισμένοι )
Και απο την αλλη εβλεπα τον Τσιπρα στην προεκλογική του ομιλία στην Ομόνια με εμφάνιση Μπαχαλάκια. Δεν εφτανε που χόρτασε τους Ελληνες με Μπουρδες αλλά ανέβασε στο podium ( βημα ) εναν ομοιόν του ( του PODEMOS )εναν άκουρο και άπλυτον.
—- Μου θύμισε εναν άλλον χαρισματικό ηγέτη που πάντα τον εβρισκες αγκαλιά μια με τον Καντάφι και μια με τον Αραφατ .

Τριτον Την Παρασκευή 23 Ιαν. στο τηλεκαφενείο του Παπαδακη μεταξύ των καλεσμένων του ηταν και το ( Μυαλό του Συριζα ) ο καθηγητής Βαρουφάκης , με εμφάνιση ανθρώπου που μόλις ειχε σηκωθεί απο το κρεβάτι. Απλυτος και με τσίμπλες στα μάτια.
Εδώ αφήνω τη νοημοσύνη του κάθε ενός να βγάλη συμπέρασμα . Να σκεφτή ? Είναι αυτό το καλήτερο που εχουν να στείλουν οι Ελληνες στην Ευρώπη ( αντιπροσώπους ) για διαπραγματεύσεις ?
Ποιός θα τους πάρη στα σοβαρά ?
Ποιός θα δεχτή να καθηση δίπλα τους ?

Καλά καλά … Ξερω … οι προοδευτικοί θα ξυνήσουν και εχουν ετοιμη τη δικαιολογία . Τα ράσα δεν κάνουν τον Παπά . Συμφωνώ τα ρασα δεν κάνουν τον παπα . Αλλά ποτέ δεν κάνουμε παπά εναν αντίχρηστο.

Peter Triantafyllos Toronto

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *