Ροζ περιπέτεια στα κατεχόμενα της Κύπρου

Δύο άντρες συνελήφθησαν στις 20 Ιουλίου στα κατεχόμενα, για «παρά φύση συνουσία».
Σύμφωνα με το «νόμο», οι κρατούμενοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινές που φτάνουν ακόμα και τα πέντε χρόνια φυλάκιση. Ο κατηγορούμενος Χ.Κ. δεν έφερε αντίρρηση στη σύλληψη, ενώ ο Α.Κ. δήλωσε ότι….
είναι «ένας ανύπανδρος άνδρας».

Η εφημερίδα «Kibris» ανέφερε ότι η «αστυνομία» συνέλαβε έναν από τους άνδρες σε πανδοχείο όπου διέμενε και τον δεύτερο σε ένα πάρκο. Η «αστυνομία» ισχυρίζεται ότι ο Α.Κ. και ο Χ.Κ. «είχαν έλθει σε παραφύσικη συνουσία στο εν λόγω πανδοχείο, εντός των τειχών της Λευκωσίας».

Η «αστυνομία» υποστηρίζει ότι οι δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά από παράπονα των γειτόνων. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι ο Α.Κ. «αποτέλεσε αντικείμενο παραπόνων και παλαιότερα, γιατί έφερνε άνδρες στο σπίτι»! Ωστόσο, ο Α.Κ. δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου πως είναι ένας ανύπανδρος άντρας και τον δυσφημούν.

Η ακροαματική διαδικασία έλαβε χώρα στο «Δικαστήριο της Λευκωσίας» ενώπιον της δικαστού Φάτμα Σενιόλ. Τη «Γενική Εισαγγελία» εκπροσωπούσε ο Αλίγιε Οζνιτσάρ.

Ο «αστυνομικός» Ερτσάν Ατασάι κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας.

Ο Ατασάι επεσήμανε ότι στις 20/07/2011 στην κατεχόμενη Λευκωσία, «οι κατηγορούμενοι διέπραξαν το έγκλημα της σύναψης παραφύσικης σεξουαλικής σχέσης». Στη συνέχεια πρότεινε οι κατηγορούμενοι να παραμείνουν υπό κράτηση για άλλη μια μέρα.

Ο κατηγορούμενος A.K., ο οποίος επανέλαβε πως είναι ένας ανύπαντρος άντρας, πρόσθεσε πως συκοφαντείται, ενώ ο X.K. δεν έφερε καμία ένσταση στη σύλληψη. Συνεπώς, η κ. Σενιόλ αποφάσισε όπως οι δύο άνδρες παραμείνουν σε κράτηση για άλλη μια μέρα.

Στην «ΤΔΒΚ», το εδάφιο 171 του άρθρου 154 του «Ποινικού Κώδικα» προβλέπει ότι «όποιος έχει σεξουαλική επαφή ενάντια στις ταγές της φύσης με οποιοδήποτε πρόσωπο, πραγματοποιεί σοβαρό έγκλημα και τιμωρείται μέχρι με πέντε χρόνια φυλακή».

http://www.dailynews24.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *