ΚΚΕ: Κανένας εφησυχασμός

«Κανένας εφησυχασμός! Ο λαός έχει τη δύναμη να απορρίψει και να απομονώσει τη ναζιστική…

εγκληματική δράση και θεωρία της ΧΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ αναφέρει: «Έχει ιστορική μνήμη και πείρα από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, την Αντιφασιστική Νίκη. Αποτελεί καθήκον και αναγκαιότητα, ιδιαίτερα στα σχολεία και τη νεολαία, οι εκπαιδευτικοί, γενικότερα μέσα στην κοινωνία επιστήμονες και καλλιτέχνες, να αποκαλύψουν, να πολεμήσουν και να ορθώσουν τείχος στο δηλητήριο του φασισμού – ναζισμού.

Ο λαός, το εργατικό – λαϊκό κίνημα πρέπει να δυναμώσει τον αγώνα του ενάντια στο ναζισμό και την εγκληματική του δράση, ενάντια στο σύστημα και τα συμφέροντα που γεννούν και εκτρέφουν τέτοια μορφώματα».

«Σήμερα, μπορεί να δει πιο καθαρά ότι ο δήθεν «αντισυστημικός» λόγος της ΧΑ είναι ψευδεπίγραφος. Το αποδεικνύουν και οι επανειλημμένες προτάσεις της στη Βουλή για αύξηση των προνομίων των εφοπλιστών και άλλων τμημάτων του κεφαλαίου, τα οποία πληρώνει ο λαός.

Το αποδεικνύουν τα «δουλεμπορικά» γραφεία που στήνει, οι σχέσεις της με μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, όπως αποδείχθηκε και με τα γεγονότα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Το αποδεικνύουν οι σχέσεις με τμήματα του κρατικού μηχανισμού και, ειδικά, των δυνάμεων καταστολής.

«Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος,
τσάκισέ τον», τονίζει το ΚΚΕ.

enikos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *