ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ, ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ:

-ΟΥΤΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
-ΟΥΤΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ
-ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
-ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΤΑ…..

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Α ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡΙ
-ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ Β ΕΤΟΣ ΤΗΣ Π. Α.
-ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ
-ΜΑΙΜΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ
-ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
-ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΜΑΙΜΟΥ
-ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ —-ΔΙΠΛΟΜΙΣΘΩΤΟΣ—-

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ….
ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΝΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ “ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ”, “ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ”, “ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΣΠΕΙΡΑΣ” κ.ά.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΙΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΑΥΛΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ, Κ. ΒΡΑΤΣΑΛΗ ΚΑΙ Ν. ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ.

Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ “ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ

Τυφώνας πλαστών βεβαιώσεων και μαιμού διορισμών φίλων περιβάλλοντος Αρβανιτόπουλου

Και ο βουλευτής της ΝΔ “καθηγητής” Μάνος Κόνσολας, άνθρωπος “του ελευθέρου διαλόγου”, τρέχει να κρυφτεί επιστρατεύοντας τα παραδικαστικά κυκλώματα, για να αποφύγει λίγο διασυρμό.

Κε βουλευτά, κε “καθηγητά”, κε Κόνσολα.

Δεν είχες ιταλικό πτυχίο όπως αναγκάστηκες να ξεράσεις στο θέατρο που στήσατε στη Ρόδο. Δεν δικαιολόγησες ούτε τη “μεταγραφή” την οποία ισχυρίζεσαι αλλά είναι και αυτή ΨΕΜΑ…

Απάτη στην εισαγωγή σου στην Παιδαγωγική Ακαδημία, απάτη στην εκλογή σου ως καθηγητή, αφού η Τριμελής Εισηγητική Επιτροπή για την εκλογή σου και στη θέση του λέκτορα και στη θέση του επίκουρου, αποτελείτο από καθαρές “Μαιμούδες”, Καίλα, Κοντάκο, Βιτσιλάκη κτλ. Αυτό θα πει “διαφάνεια”…!!!

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ, ΚΕ “ΚΑΘΗΓΗΤΑ”, ΚΕ ΚΟΝΣΟΛΑ.

—ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ— ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Σύμφωνα με το Νόμο 2083/192, άρθρο 6, κεφ.Δ’, παρ.8 :

“Τα πρακτικά των διαδικασιών εκλογής και εξέλιξης μέλους ΔΕΠ, δημοσιεύονται κάθε χρόνο σε ιδιαίτερο τόμο με ευθύνη του αντιστοίχου τμήματος και είναι προσιτά σε κάθε ενδιαφερόμενο”.

ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΕ… ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ, με τα ονόματα της “Εισηγητικής Επιτροπής” που σας πρότεινε για λέκτορα και τα ονόματα του Εκλεκτορικού Σώματος.

ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕΙ ΜΑΙΜΟΥ;;;;

ΟΥΤΕ Η C.I.A. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ……

Άντε δε ντρέπεστε λιγάκι “μαιμούδες”. Ο λαός πληρώνει τις “Μαιμούδες” και οι άνεργοι πεινάνε…!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;;

Εφόσον τα πρακτικά εκλογής σου δημοσιεύονταν, θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι. Κρύψτα όσο μπορείς καλύτερα…

Η “ΕΚΛΟΓΗ” ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΠΑΕΣ Σ.Α.Ε. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Κε βουλευτά,
κε “καθηγητά”,
κε Κόνσολα.

Θυμίζω στους πολίτες, ότι εκτός από τα προηγούμενα ερωτήματα τα οποία “προσπεράσες ταχέως” αποφεύγοντας να απαντήσεις εδώ και 1 χρόνο περίπου, συκοφαντώντας και βγάζοντας “διάγνωση” χωρίς να είσαι ειδικός, δεν απαντήσες ούτε στα παρακάτω, για ευνόητους λόγους. Τα θυμίζω στους πολίτες :

1. Ποια ήταν τα παρόντα μέλη και τα απόντα μέλη της γενικής συνέλευσης του ΤΕΠΑΕΣ στην προκήρυξή σου στη βαθμίδα του λέκτορα και του επίκουρου καθηγητή;

2. Ποια ήταν τα μέλη του Εκλεκτορικού Σώματος, κατά την εκλογή σου στη βαθμίδα του λέκτορα και του επίκουρου καθηγητή και ποια τα γνωστικά τους αντικείμενα;

3. Ποια ήταν τα μέλη της Τριμελούς Εισηγητικής Επιτροπής στη βαθμίδα του λέκτορα και του επίκουρου καθηγητή και ποια τα γνωστικά τους αντικείμενα;

4. Ποιο είναι το θέμα της διδακτορικής διατριβής σου, ποιος ήταν ο επιβλέπων, ποια ήταν η Τριμελής Συμβουλευτική Επιτροπή του διδακτορικού σου, ποια η Επταμελής Εξεταστική Επιτροπή και τέλος ποιο το γνωστικό αντικείμενο της εκλογής σου στη βαθμίδα του λέκτορα και του επίκουρου καθηγητή στο ΤΕΠΑΕΣ;

Και δεν απαντήσατε κε Κόνσολα ξέρετε γιατί;;; Διότι και η “εκλογή” σου ήταν και είναι 100 τοις 100 παράνομη όπως και η “εισαγωγή” σου στο 2ο έτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας.

Σημείωση:

Ο οποιοσδήποτε πολίτης έχει δικαίωμα να ζητήσει τα πρακτικά εκλογής σου σύμφωνα με το Νόμο. Επίσης, σύμφωνα με το Νόμο, τα πρακτικά εκλογής πρέπει να δημοσιεύονται κάθε χρόνο σε ειδικό τόμο. Αυτό όμως δε γίνεται σε κανένα πανεπιστήμιο, γιατί δε συμφέρει τους καθηγητές “ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ” και επειδή οι γραμματείες ποτέ δε χορηγούν τα πρακτικά, παρά το Νόμο. Είναι δηλαδή φερέφωνά σας οι γραμματείες.

Διοικητικό προσωπικό της Σ.Α.Ε. Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο:

α) Ουδείς προσελήφθη με προκήρυξη ούτε με ΑΣΕΠ.
β) Σχεδόν όλοι, δε διαθέττουν τα εκ του Νόμου προσόντα για να κατέχουν αυτές τις θέσεις.
γ) Οι προσλήψεις τους ήταν και είναι όχι αξιοκρατικές, αλλά ρουσφετολογικές, εκπτωτικές και απλών τηλεφωνικών επαφών μέσω πολιτευτών και κομματικών Μανδαρίνων Δωδεκανήσου και όχι μόνο.

Γι’ αυτό σου είχα θέσει πέρισυ !!!! τα παραπάνω ερωτήματα τα οποία αντιπαρήλθες ασφαλώς…

Κε βουλευτά,
κε “καθηγητά”,
κε Κόνσολα,

Τα ζήτησα ήδη από το φαλσοεισαγγελέα οργιάκια “κο” Μπούτσικο, αλλά ούτε αυτός τα χορηγεί. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες για το βίο και την πολιτεία τη δική σου και των ψευτοκαθηγητών της Σ.Α.Ε. Ρόδου και θα γελάσει κάθε πικραμένος. Ακόμα και αν τα καθυστερεί, εγώ θα βρω τον τρόπο να τα πάρω. Να είσαι σίγουρος.

Κε Κόνσολα,

“Η γυναίκα του Καίσαρος δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια”.
Και επειδή “σπούδασες” στην Ιταλία (“Magistero”… ξέρεις εσύ…), σου βάζω ένα τεστ και θα μου πεις ποιος το είπε αυτό και πότε.
Αλλά για να σε βοηθήσω ώστε το κουστουμάκι να σου ταιριάζει περισσότερο, σου εξηγώ και τι σημαίνει και ψάξε εσύ να βρεις περισσότερα:

“Οι κατέχοντες υψηλά αξιώματα, δεν αρκεί να είναι τίμιοι, αλλά πρέπει, εν ταυτώ να έχουν και την έξωθεν καλή μαρτυρία, για να μην τίθεται εν αμφιβόλω η τιμιότητά τους”.

“Το αληθινό και το δίκαιο, έχουν απ’ τη φύση μεγαλύτερη δύναμη απ’ το ψέμα και το άδικο”.

Αριστοτέλης. (Όχι ο Παυλίδης)

Εσείς κε βουλευτά, κε “καθηγητά”, κε Κόνσολα, συμφωνείτε με τον Αριστοτέλη;

ΔΕΝ σας ακούω να μιλάτε κε “καθηγητά”, κε βουλευτά, κε Κόνσολα…

Μόνο ασκείτε ΒΙΑ, τάγματα ασφαλείας σου με χτύπησαν, Παραδικαστικά οργιάζουν, κακοερημοδικάζουν άρον άρον και σε βγάζουν “λάδι”, μου σπάνε παράνομα με τρυπάνι την πόρτα οι τραμπούκοι σου, με στέλνεις στα ψυχιατρεία αλλά αποτυγχάνεις (που να σε κλείσουν εκεί σου εύχομαι και να μην ξαναβγείς ποτέ), επιστρατεύεις διαπλεκόμενους δικηγόρους και ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ…!!!

Και όπως αναγκάστηκες να ξεράσεις: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ…!!!

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙ… ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΤΗΣ ΝΔ..!!!

Γιατί όλα αυτά;;; Αφού είναι τόσο “απλό”…!! Θα έβγαζες το φτυχίο (αλλά δεν το είχες) και θα τελείωνε το θέμα. Όπως και τώρα που συνεχίζεις να ξεφτιλίζεσαι…

Αφού έχεις σελίδα στο FB, που διστάζεις “κύριε” Κόνσολα με την “κρυστάλλινη” πορεία;;; Εεε;;; Θα έβγαζες τις βαθμολογίες του Ά έτους και θα προσπαθούσες να δικαιολογήσεις τη “μεταγραφή” που ισχυρίζεσαι ότι “σου έδωσαν”. Βαθμολογίες Ά έτους και τους σοβαρούς λόγους της “μεταγραφής”. Ωστέ να πάμε στα υπόλοιπα μαιμού. Κι εκεί πρόβλημα έχεις;;;

Στο μεταξύ μου φθάνουν sms “θα φτύσεις αίμα”, “ξέρουμε που είσαι”, “πουθενά δεν είσαι ασφαλής πλέον, ούτε στο εξωτερικό”, “θα σου γ… με την κωλ…πίδα”, “έχω υπομονή γαιδάρου εγώ”, “θα σε βρω”, ξαφνικά εξαφανίζεται το ιχ αυτοκίνητό μου κ.α. Εσύ τα στέλνεις ή οι οργιάκηδες Μπούτσικος, Παπαδομαρκάκης, Μαντικός;;; Εεε;;;
Θα φάτε ξεφτιλίκι που θα γίνει ο κώλος σας κόκκινος σαν το ρόιδο.

Ας μας απαντήσεις λοιπόν στην κωλοσελίδα σου τρομαγμένε βουλευτή του σάπιου πολιτικού καρκινώματος. Από αυτές εδώ τις 85.000 πλαστές πράξεις του ΔΙΚΑΤΣΑ, ΠΟΣΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ;;;
ΠΟΣΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΜΑΙΜΟΥ;;;
Έτσι μπράβο… Θα ακούς τη φωνή μου και θα κρύβεσαι σαν τον κλέφτη. Θα το περιποιηθώ και το παραδικαστικό κύκλωμα όπως πρέπει:

http://www.thesstoday.gr/koinonia/30-society/28485-Με-πλαστά-δικαιολογητικά-85-000-προσλήψεις-από-το-2004.html#

ΤΥΦΩΝΑΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ, ΠΤΥΧΙΩΝ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ :

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΡΟΔΟΥ, “ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ” ΚΑΙ “ΑΔΙΠ”: “ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ” ΣΕ ΑΕΙ/ΤΕΙ…

Συνεχίζουν με τη συγκάλυψη του Παραδικαστικού Κυκλώματος Ρόδου & του αλήτη υπουργού Αρβανιτόπουλου, να εργάζονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, οι παρακάτω απατεώνες.

ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ “ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ” ΟΙ :

Κωνσταντίνος Βρατσάλης,
Νικήτας Πολεμικός,
Νικόλαος Ρέλλος,
Ελένη Σκούρτου,
Ποτίτσα Ξανθάκου.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΑ “ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ” ΟΙ :

Κωνσταντίνος Βρατσάλης,
Νικόλαος Ρέλλος,
Ελένη Σκούρτου,
Σπυροβασίλης Φιοραβάντες,
Μαρία Καμπουροπούλου-Σαββαίδη,
Νικήτας Πολεμικός,
Χρυσή Βιτσιλάκη,
Αναστάσιος Κοντάκος,
Ποτίτσα Ξανθάκου,
Σπυρίδων Σπυρόπουλος,
Κωνσταντίνος Ρωμανός,
Μαρία Καίλα,
Αναστασία Τσαμπαρλή,
Ιωάννης Σειμένης,
Σοφός Αλιβίζος,
Χρυσάνθη Σκουμπουρδή,
Γεώργιος Σακελλαρίδης,
Χρήστος Γκόβαρης,
Κωνσταντίνος Τσολακίδης και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι.

Καθηγητές χωρίς πτυχία ή με ημιαναγνωρισμένα πτυχία έχουν κάνει καριέρα – μαιμού σε διάφορα τμήματα του Π.Α. και ειδικότερα στη Σ.Α.Ε. Ρόδου. Ακολουθούν ονόματα ανά τμήματα:

Π.Τ.Δ.Ε.
Βρατσάλης, Σκούρτου, Αθανασιάδης, Τσολακίδης, Κόκκινος, Τσαμπαρλή, Φιοραβάντες, Ρωμανός, Καζούλη, Καμπουροπούλου, Χιονίδου, Σοφός κ.ά..

Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ.
Κόνσολας, Καίλα, Ξανθάκου, Καλαβάσης, Πολεμικός, Αναγνωστοπούλου, Ζερβού, Παπαδόπουλος, Σκουμπουρδή, Κοντάκος, Γκόβαρης, Βιτσιλάκη, Δημητρακοπούλου κ.ά..

Τ.Μ.Σ.
Λυριτζής, Σειμένης, Συρόπουλος κ.ά..

Στο Μουσικό Γυμνάσιο Δωδεκανήσου, παράνομα διορισμένοι ως “Ε.Π.Μ.” από το ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου το 2008, από τους απατεώνες Παπαδομαρκάκη Ιωάννη και Νικολάου Μηνά, κατά παράβαση του Νόμου 3255/2006, οι Αναστασιάδης Ηλίας και Παραγυιός Γεωργιος, απ’ ευθείας από τα μποστάνια και τις πίστες.

Και μύριοι άλλοι βέβαια οι οποίοι θα γίνουν “γραμματόσημα”….

Ποιος θα αποζημιώσει το Ελληνικό Δημόσιο για τα εκατομμύρια που κλέβουν τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι παραπάνω απατεώνες ;;;

Εις υγείαν κορόιδα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *