Ας είμαστε σοβαροί

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Τις τελευταίες ημέρες είμαστε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς γεγονότος, κατά το οποίο βουλευτές του κόμματος της Χρυσής Αυγής, με εισαγγελική εντολή, κατηγορήθηκαν και συνελήφθησαν, με την σοβαρότατη κατηγορία της συστάσεως εγκληματικής συμμορίας…

προς διάπραξη κακουργηματικών πράξεων (δολοφονιών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, λαθρεμπόριο κτλ), που επισύρουν ποινές πολυετούς καθείρξεως, αλλά και για άλλες, βαθμού πλημμελήματος, παραβάσεις.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε με νομική διάθεση (αλλά και νόμιμη) ο μεν εισαγγελέας κατηγορεί, αλλά την απόφαση δε, την λαμβάνει μόνο το δικαστήριο της ουσίας, όταν η υπόθεση θα παραπεμφθεί σ΄ αυτό, όπου εκεί, δια των όλων στοιχείων που θα παρουσιαστούν ενώπιόν του και συνεκτιμηθούν δεόντως, θα ληφθεί η απόφαση ενοχής ή όχι. 


Επομένως τα όσα λέγονται, από τους ελαχιστότατα αντικειμενικούς δημοσιογραφίσκους της απροκάλυπτης προπαγάνδας, των καναλιών της διαπλοκής, είναι ακόμη αίολα και σφαλερά, διότι ευρίσκονται στο στάδιο της έρευνας. 

Αντικειμενικός σκοπός τώρα όλων, για το καλό του τόπου (εάν το θέλουν), είναι να σιωπήσουν και να επιδοθούν σε έρευνες (οι Αρχές) για την απόδειξη (τεκμηριωμένη) των βασικών σημείων της παραπομπής των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, διότι δεν είναι εύκολο να τεκμηριωθεί μία τέτοια κατηγορία με δημοσιο(γραφικές) έρευνες. Ας είμαστε σοβαροί.

Κατά τα άλλα οι μη συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής (της συμμορίας κατά το…
κατηγορητήριο) θα ευρίσκονται στα έδρανά τους, εκτελούντες επισήμως, την Συνταγματική τους αποστολή! Όσο για το Σύνταγμα της Ελλάδος…..

Αλλά και κατά τα συνηθισμένα πλέον, εγώ, θα δέχομαι τα ανηλεή φοροεισπρακτικά μέτρα, που επιβάλλονται με πρωτοφανείς και εκβιαστικές κυρώσεις ποινικού χαρακτήρα, λες και επέλεξα εγώ να γίνω εγκληματίας αδυνατώντας να πληρώσω φόρους, την αναίσχυντη μείωση του μισθού και την εφευρετικότητα προς τούτο, από τους κρατούντες, την εξαθλίωσή μου ως ατόμου, από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που μου παρέχεται πλέον επί πληρωμή, την απαγορευτική τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης για να ζεστάνω τα μικρά παιδιά και τους γέροντες (οι άλλοι δεν έχουμε ανάγκη), την αύξηση των τιμολογίων των ΔΕΚΟ, την επιβολή διάφορων εισφορών που πάνε στον βρόντο και άλλα πολλά.

Αλλά, κύριοι της κυβερνήσεως. Κάντε μου και μία χάρη. Αφού θέλετε να εξυγιάνετε τον πολιτικό βίο, στείλτε ΑΜΕΣΩΣ, σε όλα τα κόμματα, ανθρώπους ακέραιους και έντιμους να πραγματοποιήσουν ακριβή και εμπεριστατωμένο οικονομικό έλεγχο στα ταμεία τους και εάν δεν δεχθούν, δώστε εντολή στον εισαγγελέα να το κάνει. 
Μόνο έτσι θα φύγει από πάνω σας όλος αυτός ο εσμός των φημών που διαχέονται περί των οικονομικών των κομμάτων…. Εντιμότητα και καθαρότητα κύριοι…..
otwnagrafwn.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *