Τα περί “θυσίας” του Ελληνικού λαού ….αυτοί που την επικαλούνται ….ή ψεύτες είναι ή ανιστόρητοι, ας διαλέξουν οι ίδιοι!

Η Θυσία είναι πράξη εθελοντική ….και τα χιλιάδες θύματα της πολιτικής στην χώρα μας, δεν είναι παρά **ανθρωποθυσίες στο….

βωμό των εβραιο-σιωνιστικών και λοιπών κλεπτοκρατικών συμφερόντων.

“Η ανθρωποθυσία στους πολιτισμένους λαούς, με ανθρωπιστικά θρησκευτικά και φιλοσοφικά πρότυπα -όπως οι Έλληνες- διαχρονικά δεν υπήρξε, εμφανίσθηκε για πρώτη φορά στην τρέχουσα χρονική περίοδο ….όνειδος για τους Έλληνες και προσβολή για την εκλεπτυσμένη πανάρχαια Ελληνική κουλτούρα”.

** [Αν δεν ΕΊΝΑΙ “ανθρωποθυσίες” στο “Βωμό των νεοφιλελεύθερων-χρηματοοικονομικίστικων επιλογών απατεώνων” ….οι αυτοκτονίες των Ελλήνων, η αύξηση των θανάτων λόγω υποβάθμισης της περίθαλψης και η συνεχιζόμενη κατάπτωση -για μεγάλο τμήμα του πληθυσμού- σε ανεπίτρεπτα βιοτικά επίπεδα ….τότε τι ΕΊΝΑΙ;;;;]

Τι δεν καταλαβαίνει το παμπόνηρο Γκουβέρνο ….όταν μιλάει για θυσίες του Ελληνικού λαού ….μιλάει για “ανθρωποθυσίες” ….γι’ αυτό καλύτερα moko ….προκαλείτε!

Αυτή είναι η Αλήθεια ….τα περί -εθελοντικής- “θυσίας” του Ελληνικού λαού -όπως την υπονοούν- είναι μούφα!

Αφήστε τα σάπια γιατί προσβάλλετε την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού ….εκτός κι’ αν μας θεωρείτε συλλήβδην κρετίνους και τον εαυτόν σας περιούσιο και εκλεκτή ράτσα ….είστε δηλαδή
Ρατσιστές ….όταν “αντιλαμβάνεστε” εμάς την “πλέμπα” ως όντα κατώτερης κατηγορίας και κατωτέρου Θεού τέκνα ….ενώ εσείς “περνιέσται” για ξύπνιοι!
Κερίαι και κύριοι της πολιτικής ….όσοι συμμετέχετε -συνειδητά ή όχι- στην προσπάθεια εξόντωσης -γενοκτονία- του λαού μας ….δεν είστε παρά εκτελεστικά όργανα -επικαλυμμένοι αθόρυβοι “φονιάδες”- επιλεγμένοι με κριτήριο την ξεχειλωμένη συνείδηση ….τον ανύπαρκτο πατριωτισμό και -γιατί όχι- την χαμηλή στάθμη αντίληψης του μεγέθους της καταστροφής που “προσφέρετε” στο Έθνος των Ελλήνων.
Αφήστε λοιπόν την καραμέλα της -εθελούσιας- θυσίας του Ελληνικού λαού ….μας προσβάλλετε και η προσβολή -αργά ή γρήγορα- αποκτά χαρακτήρα αυτεπίστροφου.

Θυσία και θύματα είμαστε ….προσφερόμενα -αναγκαστικά- στο βωμό της τσέπης σας και των συμφερόντων των πατρόνων σας.
Μας κλέβετε ρεεεε ….μας ληστεύετε ….αρπάζετε -το λέτε θυσία- ότι με τον τίμιο ιδρώτα μας δημιουργήσαμε στην διάρκεια αυτού του σύντομου βίου ….και συνάμα καλύπτετε ….με τα αλλοπρόσαλλα και παράνομα(συνταγματικά) νομικά σας κόλπα(Σημιτικο-Βενιζελικό άρθρο ογδόντα έξη του Συντάγματος) ….έναν συρφετό λαμογίων, κλεπτών και καταχραστών του Δημοσίου και της υγιούς αποταμίευσης του Ελληνικού λαού, ….αρκετών(των λαμογίων, κλπ) για να γεμίσουν και να δημιουργήσουν το “αδιαχώρητο” στην κόλαση ….όπως αυτή εικονίζεται στα κιτάπια της θρησκείας μας ….και όλων μαζί των γνωστών και άγνωστων θρησκειών του Κόσμου!

[ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΌΣ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *