ΜΟΧΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ) Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΥΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ: SMART CARD

Η “ΑΡΙΣΤΕΡΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το γραφείο του Δραγασάκη, αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μια ομάδα εργασίας με στελέχη της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης, του υπουργείου Οικονομικών, της Τράπεζας της Ελλάδος και των συστημικών τραπεζών, η οποία εντός 30 ημερών θα εκπονήσει ένα “στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη των ψηφιακών συναλλαγών στη χώρα μας και τον δραστικό περιορισμό της κυκλοφορίας του φυσικού χρήματος”.

Η κίνηση αυτή υποτίθεται ότι είναι καθοριστικό χτύπημα στη φοροδιαφυγή, καθώς οι συναλλαγές θα περνούν απευθείας μέσω του τραπεζικού συστήματος. Για να επιτευχθεί ο “ευγενής” αυτός στόχος θα πρέπει να παταχθούν μαζί και οι ζωές των πολιτών. Οι συναλλαγές πάνω από 70 ευρώ θα γίνονται υποχρεωτικά με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες!

Aυτή η φαεινή ιδέα σίγουρα ήρθε απ’εξω. Δεν φαίνεται πιθανό να το σκέφτηκε κάποιος εδώ. Η χώρα η οποία ήδη το εφαρμόζει είναι η Σουηδία. Σημειώνεται ότι είναι η ίδια χώρα όπου εργαζόμενοι σε εταιρεία δέχτηκαν να “τσιπαριστούν” σαν κοτόπουλα, στο δεξί χέρι.

Στην πραγματικότητα όμως το πλαστικό χρήμα θα αποτελέσει καθοριστικό χτύπημα στην ήδη χτυπημένη οικονομία αφού  η κατανάλωση θα πέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και θα μειωθούν τα φορολογικά έσοδα.

Άλλωστε ήδη οι οικονομικές πράξεις άνω των 500 ή 1000 ευρώ ανάλογα με την αγορά γίνονται υποχρεωτικά μέσω τραπεζών και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που έχει υποχωρήσει η αγορά ηλεκτρικών ειδών οι αγορές ειδών σπιτιού και γενικά οι αγορές υψηλού κόστους.

Το νομοθέτημα που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει  σκληρές ποινές σε όσες εταιρείες θα δέχονται μετρητά στις συναλλαγές τους με πελάτες.

Είναι σαφές ότι από το μέτρο αυτό ευνοούνται μόνο οι τράπεζες οι οποίες θα χρεώνουν τις χρεωστικές κάρτες με μία προμήθεια και θα γεμίσουν τα ταμεία τους με καταθέσεις που θα κινούν τις χρεωστικές κάρτες. Δηλαδή, μια γιαγιά π.χ. που θα θέλει να πάρει από ένα παιχνιδάδικο δώρα των 100 ευρώ  για τα εγγόνια της θα πρέπει να διαθέτει… χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και να έχει καταθέσεις ή να καταθέσει τα  100 ευρώ στην τράπεζα προηγουμένως!

Αυτό όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, είναι η αχρήματη κοινωνία που θα φακελώσει όλο τον κόσμο!

Το πλαστικό χρήμα θα διεισδύει στην ιδιωτική ζωή των πολιτών και θα κοινοποιεί σε τρίτους, τα προσωπικά δεδομένα όλων μας, όπως και τις “αδυναμίες” που οποιοσδήποτε μπορεί να έχει.
Έτσι υπάλληλοι,τραπεζών,εταιρειών και του κράτους θα γνωρίζουν τα πάντα για όλους μας, και θα διαθέτουν τεράστιες βάσεις δεδομένων για κάθε πολίτη, βάσει των οποίων θα μπορούν να προσδιορίζουν το ψυχολογικό του προφίλ.
Αυτό σημαίνει ότι, όταν όποιος γίνει ενοχλητικός για το Σύστημα, θα εντοπίζεται άμεσα και θα εξολοθρεύεται με πολλούς τρόπους αφού οι συναλλαγές του θα μπλοκάρονται.

Επίσης, ο κάθε άνθρωπος θα μπορεί να πέσει θύμα εκβιασμού από τρίτους που θα γνωρίζουν τα προσωπικά δεδομένα του.

Η πρώτη παρέμβαση στην οποία θα προχωρήσει το ΥΠΟΙΚ είναι η υποχρεωτική εγκατάσταση τερματικών σε όλες τις επιχειρήσεις.

Έτσι θα καταστεί δυνατή και η υποχρεωτική ηλεκτρονική διακίνηση τιμολογίων με στόχο την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής στη «ρίζα» της, ενώ σε δεύτερη φάση θα καταστεί δυνατή η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το ΚΕΠΥΟ.

Το «κλειδί» για τη σωστή λειτουργία και εφαρμογή του συστήματος θα επιτρέπει στις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών να αντλούν στοιχεία από τις τράπεζες όχι μόνο για την ύπαρξη λογαριασμών και των υπολοίπων τους (αυτό ήδη γίνεται), αλλά για τις κινήσεις αυτών των λογαριασμών σε βάθος 10ετίας.

Από όλα αυτά το κράτος θα γνωρίζει τα πάντα για οποιονδήποτε πολίτη. Δεν θα τον γνωρίζουν οι οικείοι του και θα τον έχουν “ξεψαχνίσει” οι κρατικοί υπάλληλοι.

Πόσο λογικό και προπαντός πόσο δημοκρατικό σας φαίνεται αυτό;

ΔEITE OΛOKΛHΡO ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *