ΤΟ ΤΡΥΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΓΑΠ) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ:

Είναι τόσο παράξενο, που μόλις βρεις τον Γεώργιο Παπανδρέου (ΓΑΠ) θα σου φαίνεται οφθαλμοφανέστατο. Μόλις τον βρεις θα βρεθείς σε δύσκολη θέση και θα λες “Γιατί δεν τον είδα αμέσως ;;”….
Οι Γιατροί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εάν βρεις τον (ΓΑΠ) ανάμεσα στους κόκκους του καφέ σε 3 δευτερόλεπτα, το δεξί ήμισυ του εγκεφάλου σου είναι καλύτερα ανεπτυγμένο απ’ ότι στον περισσότερο κόσμο.

Εάν βρεις τον (ΓΑΠ) μεταξύ των 3 δευτερολέπτων και 1 λεπτού, το δεξί ήμισυ του εγκεφάλου σου είναι ανεπτυγμένο φυσιολογικά.

Εάν βρεις τον (ΓΑΠ) μεταξύ 1 λεπτού και 3 λεπτών, τότε το δεξί ήμισυ του εγκεφάλου σου λειτουργεί αργά και χρειάζεσαι να τρως περισσότερες πρωτεΐνες.

Εάν δεν βρήκες τον (ΓΑΠ) ούτε μετά τα 3 λεπτά, η συμβουλή είναι να βρίσκεις περισσότερες παρόμοιες ασκήσεις για να κάνεις αυτό το τμήμα του εγκεφάλου σου ισχυρότερο!!

Και. . . . Ναί, . . . ο (ΓΑΠ) υπάρχει πραγματικά εκεί !!!!

. . . . κράτα χρόνο !!!!

Πάντως μόνο οι εθισμένοι ΠΑΣΟΚΟΙ, οι Αριστεροί, και Δεξιοί, οι εμπλεκόμενοι σε μυστικά κονδύλια των Μ.Κ.Ο. τον ανακάλυψαν σε τρία δευτερόλεπτα με πρώτη την Μάρκαρετ. Εσύ ως οξύνους πρόσεχε, οφείλεις να τον βρείς.
Αφού βρεις τον (ΓΑΠ) ανάμεσα στους κόκκους, στείλε αυτό το μήνυμαμε την άσκηση στους . . . μυαλωμένους Φίλους σου, όπως κάνω τώρα κι’ εγώ με σένα . . . . . . …

agonasax.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *