Σκληρή κόντρα για τις παρακολουθήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ

«Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας», φέρεται να είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του την περασμένη Τρίτη, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις σε όλο το φάσμα του πολιτικού σκηνικού…
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μίκος Δένδιας είχε αντιδράσει άμεσα μετά την αποκάλυψη της πληροφορίας από εφημερίδα, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα είτε να διαψεύσει ότι είπε κάτι τέτοιο στη συνεδρίαση της ΚΟ, είτε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. «Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί», αναφέρει ο κ. Δένδιας στη σχετική δήλωσή του.

«Ξαναρωτάμε λοιπόν: Διαψεύδουν ή όχι, το δημοσίευμα με τις απαράδεκτες καταγγελίες του κ.Τσίπρα για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με στόχο τον ίδιο και βουλευτές του;» δήλωσε σήμερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στις πληροφορίες για τη σχετική καταγγελία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΟ του κόμματός του.

Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλέτης, σε δηλώσεις του, είπε ότι δεν θα βγει ανακοίνωση από το κόμμα. Τόνισε δε ότι «διαψεύδουμε ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο σε συνεδρίαση της ΚΟ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα γράφονται».

imerisia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *