24 Φεβρουαρίου, 2020

Select your Top Menu from wp menus
Τελευταία Νέα

Ο προεκλογικός αγώνας του Καμμένου ξεκίνησε από την Κρήτη

Στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωί ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο…
τριήμερης περιοδείας του στο νησί, συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος του.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξεκινάμε την προεκλογική εκστρατεία από εδώ, από την Κρήτη, την πατρίδα του Ελευθέριου Βενιζέλου, όπως ξεκινήσαμε και στις εκλογές του 2012» δήλωσε ο κ. Καμμένος κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο των Χανίων και πρόσθεσε: «Ξεκινάμε την προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές στο ευρωκοινοβούλιο. Ο Καζαντζάκης είπε ότι δεν υπάρχουν ιδέες, αλλά άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, και οι ιδέες παίρνουν το μπόι των ανθρώπων που τις κουβαλούν. Το μπόι των ανθρώπων της Κρήτης είναι πολύ ψηλό, είναι ένα μπόι που προάσπισε τη Δημοκρατία, την εθνική κυριαρχία, τη Δικαιοσύνη, τις Αρχές που καταλύουν αυτή τη στιγμή η συγκυβέρνηση και η τρόικα.

Ζούμε σε μια κατοχή και αυτή την κατοχή δεν την αντέχει η πλάτη των Κρητικών, η πλάτη των Ελλήνων. Θα το αποδείξουμε και στις ευρωεκλογές. Ας φωνάζουν τα μεγάλα κανάλια, ας οργιάζουν τα συμφέροντα. Ο ελληνισμός είναι πολύ πιο δυνατός, η Δημοκρατία πολύ πιο ισχυρή και θα νικήσει».

Ο κ. Καμμένος συμμετέχει σε εκδήλωση φορέων της Κρήτης κατά της καταστροφής των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο, που είναι σε εξέλιξη στα Σφακιά, ενώ από αύριο, Δευτέρα, έως και την Τετάρτη, 30 Απριλίου, θα έχει συναντήσει με εκπροσώπους φορέων και οργανώσεων, καθώς και με υποψηφίους αυτοδιοικητικών εκλογών σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης. Επίσης, θα συναντηθεί με τις συντονιστικές επιτροπές του κόμματός του και με πολιτευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

tribune.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *