Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και..η γυναίκα του Καίσαρα

Του Μάνου Χατζηγιάννη

«Σοσιαλιστή της Σαμπάνιας» αποκαλούν οι Αγγλοι τον Βαρουφάκη μετά την αποκάλυψη της «Daily Mail» πως νοικιάζει τη βίλα του στην Αίγινα προς 5.000 ευρώ την εβδομάδα!

Από την άλλη ο “αναρχικός του γλυκού νερού” βουλευτής Διαμαντόπουλος θέλει , στέγη, τροφή και μέσο μετακίνησης για τις περιοδείες του κόντρα στις παραινέσεις Τσίπρα για το αντίθετο. Προφανώς για να δίνει συνεχώς “ραντεβού στα γουναράδικα” ή να ντύνεται παπάς στα πανηγύρια…Το ίδιο ζήτημα εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ γενικώς αφού δύο στους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει ήδη βουλευτικό αυτοκίνητο.
Συνάμα το θέμα Κατρούγκαλου όσο δεν κλείνει πολλαπλασιάζει τις σκιές πάνω από το κυβερνητικό σχήμα.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο “Βηματοδότης” αποκαλύπτει κι άλλες….ομορφιές με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ν. Βούτση να τοποθετεί έναν σύμβουλο για λογαριασμό Αβραμόπουλου, την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά (ανηκει στους ΑΝΕΛ) να τοποθετεί ως ειδικό σύμβουλό της τον.αδελφό της και που είσαι ακόμη….

Δυο μήνες έχει που εξελέγη η κυβέρνηση και τα φαινόμενα δεν είναι καλά. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση γρήγορα ο λαός θα ξεχάσει πως Τσίπρας, Βαρουφάκης ταξιδεύουν με το αεροπλάνο της γραμμής τη στιγμη΄που το πρωθυπουργικό αεροσκάφος κάνει αεροδιακομιδές ασθενών και θα πιστέψει πως και οι νέοι εξουσιαστές όπως όλοι οι προκατοχοί τους βουτάνε το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι!

Προφανώς στην κυβένρηση πρέπει να δώσουν λίγη περισσότερο σημασία στην παροιμία για την γυναίκα του Καίσαρα γιατί έχουν ήδη μπερδέψει το είναι με το φαίνεσθαι!!!!!!!

tilegrafima.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *