Προγνωστικά Στοιχήματος

Όπως αναφέρουμε συχνά, οι ημέρες των αγώνων του Champions League προσφέρονται για να παρακολουθήσουμε καλό ποδόσφαιρο και όχι για να επενδύσουμε τα χρήματά μας στους εν λόγω αγώνες. Στο στοίχημα ποντάρουμε τα χρήματά μας στις αποδόσεις και όχι στα “ονόματα” των ομάδων, άρα είτε η διοργάνωση λέγεται Champions League είτε Αγγλία 3 για εμάς είναι πάντα το ίδιο. Έτσι και σήμερα δεν θα ασχοληθούμε “στοιχηματικά” με τους αγώνες της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά θα…..
κρατήσουμε κάποια σημεία από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Παρακάτω θα βρείτε τις αναλύσεις των αγώνων ΤΣΣΚΑ Μόσχας – ΠΑΟΚ και Λυών – Ρεάλ Μαδρίτης.

(19:00) ΤΣΣΚΑ Μόσχας-ΠΑΟΚ: Παρά την έντονη φημολογία χθες το μεσημέρι, η ώρα του αγώνα δεν άλλαξε και θα ξεκινήσει όπως αρχικά είχε οριστεί στις 7 η ώρα Ελλάδος, 8 η ώρα Ρωσίας. Η ΤΣΣΚΑ μετά την νίκη της με 1-0 στην «Τούμπα» έγινε το απόλυτο φαβορί για πρόκριση και θέλει σήμερα να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «16» του Europa League. Ούτως ή άλλως με την εν γένει παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη οι Ρώσοι πιστοποίησαν την αγωνιστική τους ανωτερότητα έναντι του ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή μάλιστα που την Τρίτη θα έχουν ετοιμοπόλεμους τους Βάνγκερ Λοβ και Χόντα, τα προβλήματα γίνονται ακόμα περισσότερα για τον ΠΑΟΚ. Το πιο πιθανό πάντως να μη ρισκαριστεί η συμμετοχή του Ιάπωνα στον αγώνα. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ, ταξιδεύει στη Μόσχα με μοναδικό σκοπό να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες του για πρόκριση. Οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν για την αλλαγή ώρας και έτσι ο αγώνας θα ξεκινήσεις κανονικά στις 8 ώρα Ρωσίας και το θερμόμετρο αναμένεται να δείχνει -20 βαθμούς Κελσίου. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς τα εμπόδια για τον ΠΑΟΚ είναι ανυπέρβλητα και η ελληνική ομάδα καταφέρει να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα μιλάμε πραγματικά για άθλο. Ο Βιτόλο, όπως δήλωσε ο Χάβος δε θα ξεκινήσει στον αγώνα και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Τσουκαλάς. Στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, με το Βλάνταν Ίβιτς από πίσω του. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και δεξιά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

(21:45) Λυών-Ρεάλ Μαδρίτης: Στην ίδια φάση της διοργάνωσης πέρυσι, η Λυών είχε αποκλείσει τη Ρεάλ και συνέχισε την πορεία της μέχρι τα ημιτελικά. Τα δεδομένα όμως φέτος είναι διαφορετικά και η ομάδα της Γαλλίας είναι το μεγάλο αουτσάιντερ απέναντι στη Ρεάλ. Ο Λισάντρο Λόπεζ, που είχε μείνει εκτός και από το ματς της Παρασκευής με την Νανσί για το πρωτάθλημα, δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα και στο σημερινό αγώνα. Η Λυών έφτασε εύκολα στην νίκη με 4-0, με τον Μπριάντ να πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ. Βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Λιλ και θα την αντιμετωπίσει το επόμενο Σάββατο σε ένα ματς που θα έχει το χαρακτήρα τελικού. Από το 2005 και μετά έχει αντιμετωπίσει τη Ρεάλ συνολικά έξι φορές και έχει κερδίσει τις πέντε, ενώ ένας αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0. Μάλιστα η Ρεάλ δεν έχει πετύχει ούτε γκολ στις τρεις ήττες της στο «Ζερλάν». Αυτό που σίγουρα έχει ανεβάσει επίπεδο τη Ρεάλ είναι σίγουρα η παρουσία του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο. Οι «Μαδριλένοι» θέλουν να σπάσουν τη δυσμενή αυτή παράδοση απέναντι στη Λυών, να περάσουν στους «8» για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια και να ξεκινήσουν την πορεία τους για τον τελικό του Γουέμπλεϊ. Πέρα από το γνωστό πρόβλημα του Ιγκουαϊν, δεν υπάρχει κάτι άλλο για τη Ρεάλ, που ψάχνει σήμερα σκορ πρόκρισης.

Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το site μας.

www.Betarades.grΠρογνωστικα Στοιχηματος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *