Τί γυρεύουν τα αυτοκίνητα της Μητρόπολης με τους μαφιόζους της Ζακύνθου

Η εγκληματική οργάνωση η οποία εξαρθρώθηκε στην Ζάκυνθο προσφάτως είχε σαν κύριο χαρακτηριστικό την εναλλασσόμενη σύνθεση με άλλες μικρότερης εμβέλειας ομάδες.

Στο ρεπερτόριο τους συμπεριελάμβαναν εμπορία ναρκωτικών -κοκαΐνη, χασίς, ecstasy, MDMA- εμπόριο όπλων, εκβιασμούς, προστασία και….
άλλα παρόμοια με τα οποία ασχολείται μια τέτοιας μορφής οργάνωση εάν θέλει να έχει κύρος να λέγεται σοβαρή και να είναι σεβαστή στο υπόλοιπο σινάφι.

Αυτά και πολλά άλλα είναι λίγο ως πολύ γνωστά. Αυτό που όμως φαίνεται να έχει αναστατώσει μεγάλο μέρος των κατοίκων του νησιού και δεν έχει γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό είναι η σχέση που είχαν κάποιοι εκ των κατηγορουμένων με τον Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Χρυσόστομο.

Ντόπιος πληροφοριοδότης της στήλης μου έλεγε οτι ένας εξ αυτών διατηρούσε χρόνια καλές σχέσεις με την εκκλησία αλλά και προσωπικά με τον Μητροπολίτη αφού πριν απο χρόνια – όταν ήταν μικρός – ο κ. Χρυσόστομος τον είχε βοηθήσει να πάρει μεταγραφή στην ερασιτεχνική ομάδα του Παναθηναϊκού. Το ίδιο πρόσωπο ο κ. Χρυσόστομος.

Συνετός το βοήθησε να εργαστεί ως οδηγός σε πολύ γνωστό εφοπλιστή, ο οποίος ζει στο Παλαιό Ψυχικό.

Ένα άλλο άτομο απο την σπείρα έχει και αυτό σχέση με το Επίσκοπο αφού η μητέρα του εργάζεται σε υπηρεσίες της Μητροπόλεως.

Στο μεταξύ οι φήμες θέλουν κάποια πρόσωπα της σπείρας να είχαν σε κάποιες απο τις επιχειρήσεις τους κάνει χρήση αυτοκινήτων που ανήκουν στην Ιερά Μονή Στροφάδων. Τα ερωτήματα είναι πολλά και ποικίλα και αναμένονται απαντήσεις τόσο απο τις αρμόδιες διωκτικές αρχές όσο και απο τον ίδιο τον Μητροπολίτη Ζακύνθου.

http://www.newpost.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *