ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ” ΗΣΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ…

Θ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Θαυμάστε κορμοστασιά τών “ιερών τεράτων” τής αριστεράς!
Μίκης Θεοδωράκης: με στολή “φαλαγγίτου” ποζάρει με υπερηφάνεια δίπλα στον “δικτάτορα” Μεταξά!!
Γρηγόρης Λαμπράκης: παρελαύνει χαιρετώντας με υπερηφάνεια “ναζιστικά”!!…
Πολύ όψιμοι “αντιστασιακοί” οι ΄Ελληνες (;;) αριστεροί!
Πρώιμοι δεν θα μπορούσαν φυσικά να είναι. Το σύμφωνο φιλίας μεταξύ Χίτλερ – Στάλιν,το υπογραφέν τήν 23-8-1939 μεταξύ τών υπουργών εξωτερικών Γερμανίας (Ρίμπεντροπ) και Σοβ. Ενώσεως (Μολότωφ), δεν τούς άφηνε περιθώρια επιλογής!
Ο “πατερούλης” δεν σήκωνε αντιρρήσεις.. Γι αυτό το ΚΚΕ, ποιώντας την ανάγκη φιλότιμο, τού ήταν απολύτως αφοσιωμένο:

<<…ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ (απ’ την καθοδήγησή του μέχρι το τελευταίο μέλος του) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, το Β.Κ.Π. (β) ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΛΙΝ”!!

(Β. Μπαρτζώτας: ” Μερικά ζητήματα τής Ιστορίας τού ΚΚΕ”, εις όργανον ΚΚΕ “Νέον Κόσμον”, τεύχος Οκτωβρίου 1952, σελ. 13)>>.


Επόμενο ήταν λοιπόν, το “αντιφασιστικό” ΚΚΕ να πανηγυρίζη τις νίκες τού “κόκκινου στρατού”,καθώς επίσης και των δυνάμεων τού τότε συντρόφου τους Αδόλφου Χίτλερ…

« ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ!

Η Γερμανία είναι σύμμαχος τής Ρωσίας, συνεπώς και δική τους…

Το ΚΚΕ τότε, όπως και όλα τα κομμουνιστικά κόμματα του κόσμου, είχαν πάρει στα σοβαρά το σύμφωνο Στάλιν-Χίτλερ, είχαν πιστέψει στη σταθερότητά του και στη μονιμότητά του και δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα στο ένα και στο άλλο σκέλος της συμμαχίας…

Βρίσκανε κοινά σημεία και ιδεολογική συγγένεια με το ναζιστικό κόμμα…

Οι σταλινικοί κρατούμενοι ήταν γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό για τις νίκες των δύο συνεταίρων, της Γερμανίας και της Ρωσίας, επειδή θεωρούσαν δικές τους αυτές τις νίκες…»

( Άγις Στίνας, παλαιό στέλεχος ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΟΠΛΑ και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ τού ΚΚΕ).

Μπορεί,εδώ και 40 χρόνια η αριστερά να διαστρεβλώνη και να παραχαράσση τήν Ιστορική Αλήθεια συστηματικά, με την ανοχή και προτροπή τής “δεξιάς”Νέας Δημοκρατίας, υπάρχουν όμως οι φωτογραφίες ως αδιάψευστοι μάρτυρες!

Αυτή δε η συνεργασία τής Νέας Δημοκρατίας με την αριστερά, είχε ως αποτέλεσμα την μετάλλαξή της εσχάτως,από “αστικό δημοκρατικό κόμμα” (άν πράγματι υπήρξε ποτέ τέτοιο) σε ΚΟΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ, όπως η πάλαι ποτέ ΄Ενωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών δημοκρατιών(!!) τού Στάλιν,με τα δημόσια ψυχιατρεία,τα γκουλάγκ και την σιβηρία γιά τούς αντιφρονούντες!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *