ΠΑΕΙ, ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΦΟΥ….

Ο Παπανδρέου της δίνει συμβουλές!

Τα φώτα του…
για το πως αντιμετώπισε τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας προσέφερε στους Αμερικανούς ο πρώην πρωθυπουργός. Σε εμφάνιση του στην τηλεόραση του Bloomberg, ο Γιώργος Παπανδρέου μιλάει με τους δημοσιογράφους Τομ Κιν και Μάικλ Μακ Κι για τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα προβλήματα των ΗΠΑ που βρίσκονται στο παραπέντε της χρεωκοπίας.

«Έκανα ό,τι μπορούσα να αποφύγω την χρεωκοπία. Και αποφύγαμε την χρεωκοπία. Έτσι είναι απίστευτο ότι κανείς δεν πίστευε σε ολόκληρο τον κόσμο ότι θα βρισκόμασταν κοντά σε μία Αμερικανική χρεωκοπία. Και είναι τρομερό ότι συμβαίνει. Είναι προφανές ότι παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι και ατυχήματα μπορούν να συμβούν» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην απόφαση του ζητήσει την διεξαγωγή δημοψηφίσματος και εστίασε στο γεγονός ότι προχώρησε σε μία κυβέρνηση συνεργασίας. Μάλιστα ο δημοσιογράφος γέλασε με το ενδεχόμενο διενέργειας ενός δημοψηφίσματος στις ΗΠΑ για το χρέος και είπε ότι θα ήταν η «τελευταία σταγόνα».

Μάλιστα στο σχόλιο του ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μεγάλωσε στον Σαν Φρανσίσκο και γνωρίζει το αμερικανικό πολιτικό σύστημα με την Γερουσία και την Βουλή των Αντιπροσώπων ο πρώην πρωθυπουργός χαμογέλασε.

Πηγή: NewsNow

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *