Άστραψε και βρόντηξε ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ των Ολυμπιακού Βόλου και FK RAD, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, Κώστας Θεοδώρου, μίλησε στο “Marconi Radio 96,1 F.M.” και στην εκπομπή “Όλα στη Φόρα” του….
Γιώργου Κουμιώτη.

Αποκαλύπτοντας ότι μέχρι σήμερα το πρωί είχαν προπωληθεί 5.000 εισιτήρια, αναφέρθηκε στα μηνύματα συμπαράστασης των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και των τοπικών φορέων, όπως το δημοτικό συμβούλιο Βόλου, ο εμπορικός σύλλογος, η ένωση ξενοδόχων κ.α.

“Η πόλη και ο Ολυμπιακός είναι ένα και κανείς μας δεν θέλει η ομάδα του Ολυμπιακού να έχει επιλεκτική τιμωρία” δήλωσε και συνεχίσε με νόημα:

“Επιθυμία του Αχιλλέα Μπέου είναι η ομάδα να δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Στο Βελιγράδι, για παράδειγμα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στους παίκτες μέσω ανοιχτής ακρόασης”.

Ο κύριος Κώστας Θεοδώρου εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός έναντι του κ. Αλέξη Κούγια, λέγοντας ότι “Ο Κούγιας έχεις αναλάβει εργολαβία έναντι στον Αχιλλέα Μπέο, θέλοντας να χτυπήσει την πόλη. Έχει γυρίσει 32 ομάδες σε διάφορες πόλεις. Δεν πρέπει η πόλη του Βόλου να επιτρέψει στον άνθρωπο αυτό, που γυρίζει σαν επένδυτής, παίρνοντας πίσω τα κεφάλαια, να κάνει ζημιά σε μία περιφερειακή ομάδα ώστε να συνεχίσει το επενδυτικό του δρομολογίο”.

Και συνέχισε: “Αυτοί που επικαλούνται την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, δεν μπορούν να στηρίζουν ανθρώπους που έχουν περάσει από 32 ομάδες. Για να ‘χεις περάσει από 32 ομάδες και να ‘σαι καθαρός, πρέπει να είσαι ρομπέν των δασών.

Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε στον δικαστή: Η ομάδα μου δεν φταίει τίποτα και δεν είναι πουθενά εμπλεκόμενη, καθώς δεν έχει προκύψει κάτι που να δημιουργεί πρόβλημα.

Τί θέλω να πω; Θέλω να πω ότι μπορούμε να παλέψουμε οποιαδήποτε διαδικασία στο διοικητικό του ποδοσφαίρου. Δεν κρυφτήκαμε, προσκομίσαμε τα απαραίτητα έγγραφα, δείχνοντας ότι είμαστε υπεύθυνη διοίκηση”.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Κώστας Θεοδώρου το πήγε και λίγο παραπέρα. Μιλώντας για τα κυκλώματα που επικρατούν στο ποδοσφαιρικό χώρο, αναφέρθηκε στο βιβλίο “Πιο ισχυροί απ’ τον Αμπράμοβιτς” του Αλέξανδρου, “το οποίο παρουσιάζει μια τεκμηριωμένη έρευνα με αδημοσίευτα ντοκουμέντα και συνταρακτικούς διαλόγους, που “φωτίζουν” το ρόλο όλων των πρωταγωνιστών της “πράσινης” πολυμετοχικότητας, με συνταρακτικά στοιχεία από την τριετία 2008 – 2011. Εκεί θα διαβάσετε κάποια πράγματα και θα φρίξετε”.

Τέλος, αφού αναφέρθηκε στην “εργολαβία που έχουν πάρει κάποιοι δημοσιογράφοι να μιλάνε για πράγματα που δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν”, δήλωσε ότι “Θα ήθελα ένα πρωτάθλημα με περιφερειακές ομάδες, δυστυχώς όμως η δομή του ποδοσφαίρου είναι τέτοια που εξυπηρετείται από αστικά κέντρα. Το ποδόσφαιρο έχει την λέξη business και υπάρχουν συμφέροντα.

http://e-volos.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *