ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟ ΔΙΧΑΣΜΟ

Συνέλληνες

Χαράς το σύστημα ξεπέρασε τον εαυτό του, έφθασε την έξαψη της πολιτικής αντιπαράθεσης στο κόκκινο επί δέκα μέρες τα βοθροκάναλα, ψευδόμενα και…

κατακρεουργώντας ότι δεν είναι σύμφωνο με τα συμφέροντά τους βοήθησαν στην επανεκλογή της Μέρκελ αλλά και τον Ελληνικό φασισμό Σαμαρά-Βενιζέλου στο να περάσει τις νέες αυθαιρεσίες του.

Έστρεψαν την προσοχή του Ελληνικού λαού στην Χρυσή Αυγή ώστε να μην πληροφορηθεί ότι:

-Η χώρα παρέλυσε από την θύελλα των απεργιών και των κινητοποιήσεων.

-Είκοσι χιλιάδες φοιτητές βρέθηκαν στον αέρα γιατί έκλεισαν οι σχολές τους.

– Κανένας δεν άκουσε ότι ανέστειλαν την λειτουργία τους το Ιστορικό Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων από έλλειψη πιστώσεων.

-Κανένας δεν άκουσε την τραγική είδηση όπου οι στατιστικές δείχνουν ότι κάθε δέκα πέντε ώρες αυτοκτονεί και ένας Έλληνας για οικονομικούς λόγους.

– Κανένας δεν άκουσε τίποτε για την αύξηση των λιποθυμιών από την πείνα των μαθητών των δημοτικών σχολείων.

– Κανένας δεν άκουσε τίποτε για τα 2.500.000 ανέργους που ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

-Κανένας δεν άκουσε τίποτε για τα νέα χαράτσια που έρχονται.

Μας είπαν όμως ότι:

-Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, δεν μας είπαν όμως ότι τα μνημόνια που την ανέβασαν στα ύψη ποιος τα υπέγραψε, όπως δεν μας είπαν ποιος σκότωσε πιο πολλούς ο κρατικός φασισμός οι ο φασισμός των χρυσαυγητών.

-Μας παρουσίασαν κάποιους «αξιόπιστους» αλλοδαπούς μάρτυρες που για 100 ευρώ ληστεύουν σκοτώνουν αβοήθητους γέρους για να αποδείξουν ότι τα κανάλια λένε αλήθεια.

-Μας είπαν ότι ο δολοφόνος ήταν χρυσαυγήτης αλλά απέφυγαν επιμελώς να επιμείνουν πάνω στους λόγους του τραγικού εγκλήματος.

-Οι πολιτικοί συλλήβδην χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση, δεν μας λένε όμως ο θάνατος του καθηγητή Τεμπονέρα στην Πάτρα, τα τραγικά θύματα της τράπεζας Μαρφίν που κάηκαν ζωντανά, οι εμπρηστές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δεν ήταν της Χρυσής Αυγής αλλά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ , ποιος τους αμνήστευσε και τους έδωσε συγχωροχάρτι και δεν είναι εγκληματίες.

-Οι πολιτικοί αποκαλούν την Χρυσή Αυγή εγκληματικό συνδικάτο, και αυτή με την σειρά της, αποκαλεί τους πολιτικούς προδότες γιατί κατέλυσαν το Σύνταγμα το οποίο θα το υπερασπιστεί η Χρυσή Αυγή με κάθε μέσον, «Και αν μας θέσουν εκτός νόμου, θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως» είπε στα στελέχη του κόμματός του ο αρχηγός τους.

Έτσι το δίδυμο της προδοσίας, Σαμαρά-Βενιζέλου, άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου, οι πάτρωνές τους Γερμανοί τους ευγνωμονούν, και οι γείτονές μας Τούρκοι, Αλβανοί και Σκοπιανοί τρίβουν τα χέρια τους από χαρά.

Αυτή την Δημοκρατία θέλουμε;

Από αυτόν τον πρόστυχο φασισμό με την δημοκρατική προβιά ποιος θα μας ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ:

Μήπως αυτά τα φασιστοειδή οι δημοσιογράφοι, ή ο ξεκούτης γέροντας που παριστάνει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟ ΔΙΧΑΣΜΟ.

Φοίβος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *