Ιταλίδα επέλεξε να εγχειριστεί στην Ελλάδα…

Εικοσιεξάχρονη Ιταλίδα αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία κατά του καρκίνου σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, αναφέρουν εκτενή δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου…

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ η νεαρή Ιταλίδα ονομάζεται Άντζελα Μπιάνκο και πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου, ενώ είναι έγκυος. Οι «παραδοσιακές μέθοδοι» χημειοθεραπείας, στις οποίες Ιταλοί γιατροί της πρότειναν να υποβληθεί, θα την ανάγκαζαν πιθανότατα, να αποβάλει.

Η ίδια, όμως, δεν το δέχθηκε και επέμεινε ότι ήθελε να προσπαθήσει να θεραπευθεί, χωρίς να της στερηθεί η δυνατότητα να γίνει μητέρα.

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα», το ειδικό μηχάνημα που επιτρέπει να πλήττονται μόνο τα καρκινικά κύτταρα, χωρίς να καταστρέφονται τα υγιή, ονομάζεται Cybernife.

Στη νότιο Ιταλία, νοσοκομείο του Μπάρι έχει αποκτήσει το συγκεκριμένο μηχάνημα από το 2011, αλλά δεν έχουν ακόμη δοθεί όλες οι αναγκαίες άδειες για να μπορέσει να τεθεί σε λειτουργία.

Η Άντζελα, παρά τη δύσκολη κατάσταση της υγείας της, αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα, για να υποβληθεί στη θεραπεία επί πληρωμή, σε ιδιωτική κλινική.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν το όνομα του ελληνικού ιδιωτικού θεραπευτηρίου στο οποίο εισήχθη. Προσθέτουν μόνον ότι η πρώτη αυτή θεραπεία ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ότι η Άντζελα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Κάτω Ιταλία.

news247.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *