ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ;

εν έχουμε καμία επιβεβαίωση, αλλά είναι κάτι που ακούγεται ευρέως: ξένες μυστικές υπηρεσίες που…

θέλουν με κάθε τρόπο να ρίξουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο, έφεραν σε πέρας το σχέδιο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Το ότι η χώρα οδηγείται σε εμφύλιο σπαραγμό μια ώρα αρχίτερα, είναι δεδομένο. Ο Σαμαράς με τον Δένδια ονομάτισαν την Χρυσή Αυγή “εγκληματική οργάνωση” και μέσα σε χρόνο ρεκόρ η Δικαιοσύνη έβγαλε τα συμπεράσματά της, με συνέπεια να συλλαμβάνονται σωρηδόν βουλευτές και μέλη της ΧΑ ως υπεύθυνοι για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!
Το ότι αυτή η ιστορία εξελίσσεται σε οργανωμένο σχέδιο για την εξαφάνιση της ΧΑ από το πολιτικό σκηνικό, είναι βέβαιον. Κάποιοι χρησιμοποιήσαν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και πατούν πάνω στο πτώμα του για να επωφεληθούν εκλογικά. Όσα όμως κάνει το άθλιο πολιτικό σύστημα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον εθνικό διχασμό και στο αιματοκύλισμα του τόπου.
Γιατί άραγε η ΝΔ. καλύπτει τον Σύριζα και όσα έκαναν οι κουκουλοφόροι του; Γιατί η ΝΔ καλύπτει το βρώμικο ΠΑΣΟΚ και τις ευθύνες του στην διάλυση του τόπου; Το χρησιμοποιεί ως πατερίτσα για να παραμένουν και τα δύο κόμματα στο τιμόνι της εξουσίας.
Γιατί άραγε η Δικαιοσύνη δεν τυλίγει σε μια κόλλα χαρτί τη ΝΔ ως εγκληματική οργάνωση με τον φόνο του Τεμπονέρα από τον τότε Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ; Ε;
Επειδή το σημερινό πολιτικό σύστημα το βολεύει η εξαφάνιση της ΧΑ. Όπως βολεύει και τους εξωτερικούς εχθρούς της χώρας ο εθνικός αλληλοσπαραγμός για να περάσουν τα σχέδιά τους όσο το δυνατόν πιο άνετα.
Αφού διέλυσαν οικονομικά τη χώρα με τους εθνοπροδότες-υπηρέτες τους Παπανδρέου-Σαμαρά, σήμερα έρχονται ν’ ανάψουν το φυτίλι για να διαμελίσουν την Ελλάδα! Με τον Σαμαρά να είναι πάλι ο μοιραίος που θα αποτελειώσει τον τόπο.

http://indobserver.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *