«Κόβει» τον Κασιδιάρη από υποψήφιο Δήμαρχο για την Αθήνα ο Μιχαλολιάκος;

Δύσκολα μπορεί να προβλέψει κανείς τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες στο Εσωτερικό της Χρυσής Αυγής. Κοινή είναι η εκτίμηση ότι η προφυλάκιση του Νο1 Ν. Μιχαλολιάκου και του Νο2 Χρ. Παππά εκ των πραγμάτων…
ανοίγει το δρόμο για ανάδειξη νέας ηγεσίας, με τον Η. Κασιδιάρη να προβάλλει ως φαβορί για την ανάληψη του ρόλου.

Τις τελευταίες μέρες δημοσιοποιήθηκαν πληροφορίες κατά τις οποίες ο έγκλειστος αρχηγός της Χ.Α καταλογίζει στον Κασιδιάρη την ευθύνη για την προφυλάκισή του, θεωρώντας πως η συμπεριφορά του μετά την απόφαση για την αποφυλάκισή του (σφαλιάρες, κλωτσιές, βρισιές κ.ο.κ.) υποχρέωσαν ανακριτή και εισαγγελέα να δείξουν αυξημένη αυστηρότητα στη δική του περίπτωση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μιχαλολιάκος έχει δώσει ήδη το δαχτυλίδι στη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια και αναμένει από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα να την αποδεχτεί ως μεταβατική αρχηγό, όσο δηλαδή ο ίδιος βρίσκεται στον Κορυδαλλό.

Με αυτά τα δεδομένα, και αν ο Κασιδιάρης, δεν αναγνωρίσει το προβάδισμα στην Ζαρούλια, θεωρείται από πολλές πλευρές πιθανό ο Μιχαλολιάκος να βάλει φρένο στις φιλοδοξίες του για διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων το Μάιο. Το γεγονός ότι ο Κασιδιάρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσω του δικηγόρου του ήταν, άλλωστε, μια ακόμη ένδειξη αυτονόμησης και προσωπικής ατζέντας.

Στα κομματικά επιτελεία γίνονται συζητήσεις ακόμη και για διάσπαση της Χρυσής Αυγής με το ένα κομμάτι να το παίρνει ο Κασιδιάρης. Και αποδίδουν σε μια τέτοια κρυφή στρατηγική τη μετάλλαξη του βουλευτή που κατά την επίσκεψη που έκανε στις φυλακές Κορυδαλλού έσταζε μέλι απέναντι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και ζήτησε συγνώμη για την προηγούμενη συμπεριφορά του.

aftodioikisi.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *