Μαγνησία: Προσέλαβε… «μπράβους» για να πάρει πίσω τα χρωστούμενα

Μαγνησία: Προσέλαβε… «μπράβους» για να πάρει πίσω τα χρωστούμεναΠρωταγωνιστές της υπόθεσης είναι δύο επιχειρηματίες, ηλικίας 28 χρονών και 54 χρονών, οι οποίοι ….
δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου, εμπορία και συνεργείων αυτοκινήτων, στην περιοχή των Αλυκών.

Ο 54χρονος επιχειρηματίας δανείστηκε χρήματα από τον 28χρονο. Χρεοκόπησε όμως, έκλεισε την επιχείρησή του και το χρέος του παρέμενε ανεξόφλητο. Ένα χρέος, ύψους 19.900 ευρώ.

Όπως διαβάζουμε στο magnesianews.gr ο 28χρονος, φέρεται να ανέθεσε σε δύο «μπράβος» που είναι γνωστοί στην Αστυνομία, να απειλήσουν τον 54χρονο για να πάρει πίσω τα λεφτά του!

Ο 54χρονος, δεν άντεχε τους εκβιασμούς κι έτσι πήγε στην Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια.

Όντως, κινητοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και σε ραντεβού που έδωσε με τους δύο άνδρες, για να τους δώσει μερικά χρήματα, έναντι του χρέους, τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα.
Όταν εκείνοι πήραν τα χρήματα, έγινε έφοδος από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Μάλιστα ο ένας προσπάθησε να ξεφύγει, χωρίς να τα καταφέρει. Με χειροπέδες βρέθηκε και ο 28χρονος επιχειρηματίας που φέρεται να τους είχε προσλάβει…

Σε έρευνα που έγινε μάλιστα, στο σπίτι του ενός «σωματοφύλακα», βρέθηκε ένα πιστόλι replica (απομίμηση πραγματικού πιστολιού), που όμως ήταν «φτιαγμένο», για να ρίχνει σφαίρες και να προκαλεί ζημιά.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, έλαβαν προθεσμία και θα απολογηθούν την Πέμπτη στον ανακριτή.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *