Θέλεις να επενδύσεις; Κάνε την έξυπνη κίνηση για να… μην πεινάσεις ποτέ!

Είναι το μοναδικό επάγγελμα που την τελευταία 5ετια της κρίσης είχε ανοδικές τάσεις
– Είναι το μοναδικό είδος που ΔΕΝ είναι “φούσκα” και “πουλάει” πάντα
– Είναι ότι πιο “φθηνό” σε οργανωμένο concept υπάρχει στην ελληνική αγορά

Θέλεις κι άλλα…; Δες πιο κάτω…

Η πρόταση franchise των «Constantin» δημιουργεί τομή στον κλάδο της αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και καφέ, καθώς αφορά σε σύγχρονα «πολυκαταστήματα» που συνδυάζουν αφενός την παράδοση και την εμπειρία των 35 ετών με τις μυστικές συνταγές του Κυρ Κώστα και αφετέρου την σύγχρονη αισθητική, με μεγάλη γκάμα προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές, με αρχική επένδυση από 50.000 €.

Τα Constantin Bakery Food Hall βραβεύτηκαν στα “Franchise 2015” ως Best Franchice Manger 2014 για το οργανωμένο concept “Constantin” – Δείτε ΕΔΩ

ΙΣΤΟΡΙΑ

Το 1980 ο κυρ Κώστας μετά από πολλά χρόνια εργασίας σε φούρνο συγγενή του και αφού έμαθε την δουλειά του «τεχνίτη» δίπλα σε καταξιωμένους Γιαννιώτες «μάστορες», αποφάσισε να γκρεμίσει το πατρικό του, επί της Λ. Φιλαδελφείας και Πατηνιώτη στο Μενίδι, και να φτιάξει τον δικό του φούρνο.

Το κατάστημα «Κωνσταντίνος» για τα πρότυπα της εποχής έγινε σύντομα πόλος έλξης για όλο το Μενίδι και την ευρύτερη περιοχή των Δυτικών Προαστίων, ενώ αργότερα με την φήμη που απέκτησε, Αθηναίοι από κάθε γωνιά της Αττικής πήγαιναν για να προμηθευτούν το φημισμένο «Ψωμί του Μενιδίου».

Τριαντατέσσερα χρόνια αργότερα η εγγονή του κυρ Κώστα, αποφασίζει να δημιουργήσει τους φούρνους «Constantin» τιμώντας τον παππού της, και να αναπτύξει την επιχειρηματική δραστηριότητα των φούρνων «Constantin» σε όλη την Αττική.

Τα δεκάδες πρατήρια φούρνου που προμηθεύονται το ψωμί κατέστησαν αναγκαίο πλέον, να δημιουργηθεί σε κάθε γωνιά της Αττικής ένας φούρνος «Constantin», δίνοντας την ευκαιρία σε επενδυτές – δικαιοδόχους να έχουν το δικό τους ολοκληρωμένο κατάστημα, με χαμηλό κόστος κατασκευής, την αξεπέραστη εμπειρία και την υψηλή 35ετή τεχνογνωσία, και όλα αυτά μέσω ενός συστήματος franchise που διασφαλίζει χαμηλό ρίσκο και υψηλές αποδόσεις.

Πολυκατάστημα ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής * Eντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία διελεύσεων και τζίρου * Eπιχειρηματική πρόταση χαμηλού ρίσκου * Eπενδυτική και επαγγελματική λύση * ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ!


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ο κατάλληλος χώρος για ένα φούρνο «Constantin» είναι από 70 έως 130 τ.μ.

Τα κεντρικά καταστήματα, σε πολύ κεντρικά σημεία με αυξημένη διέλευση ή σε μεγάλες λεωφόρους έχουν επιφάνεια από 90 τ.μ. έως 130 τ.μ.

Τα ήμι – κεντρικά και συνοικιακά καταστήματα, σε εμπορικά σημεία της περιοχής κάλυψης έχουν επιφάνεια από 70 τ.μ. έως 90 τ.μ.

Τα καταστήματα μπορούν να λειτουργούν είτε από 06:00 π.μ. έως 22:00 μ.μ., είτε σε 24ωρη βάση.

Οι συνεργάτες – δικαιοδόχοι διασφαλίζονται αναφορικά με την αποκλειστική περιοχή κάλυψής τους, και τους δίνεται το δικαίωμα να ανοίξουν και άλλα καταστήματα “Constantin” στην περιοχή ευθύνης τους.

ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Το αρχικό πλάνο των «Constantin» αφορά σε 15 νέα καταστήματα στην Αττική μέχρι το τέλος του 2015. Με σκοπό την ενίσχυση του αναπτυξιακού πλάνου, η διοικητική ομάδα των «Constantin» επιδοτεί τα νέα καταστήματα, με χαμηλά entry fees και συμπιεσμένο κόστος διαμόρφωσης των καταστημάτων, προσδιορίζοντας την αρχική επένδυση σε 50.000 € (δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ και μισθώματα) με το «κλειδί στο χέρι» και φυσικά, πάντα, ανάλογα με την κατάσταση του ακινήτου.

Για το 2016, το πλάνο των «Constantin» αφορά πλέον την ανάπτυξή τους πανελλαδικά, με πρώτες περιοχές προτίμησης, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και την Λάρισα.

Περιοχές κάλυψης εντός Αττικής

Αγία Παρασκευή, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αθήνα (κέντρο), Αιγάλεω, Άνω Λιόσια, Αργυρούπολη, Ασπρόπυργος, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Δραπετσώνα, Ελληνικό, Ζωγράφος, Ηλιούπολη, Ίλιον, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καματερό, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κορυδαλλός, Μάνδρα, Μαρούσι, Μέγαρα, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μοσχάτο, Νέα Ιωνία, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νίκαια, Παιανία, Παπάγος, Πειραιάς, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Ταύρος, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το νέο concept των φούρνων «Constantin» έχει εξελιχθεί σε ένα ιδιαίτερο «πολυκατάστημα», ψωμί καθημερινά τουλάχιστον 25 διαφορετικών τύπων και γεύσεων, ζαχαροπλαστική, καφέ και ροφήματα όλων των ειδών, κρύα σάντουιτς και σφολιατοειδή.

Η πρόταση Franchise των «Constantin» αφορά σε δύο βασικά concepts καταστημάτων, με δυο διαφορετικά ωράρια:

CLASSIC: με ωράριο λειτουργίας από 06:00 π.μ. έως 22:00 μ.μ. (από Δεύτερα έως Σάββατο και 08:00 π.μ. έως 22:00 μ.μ. (Κυριακή)

24HRS: σε 24ωρη βάση, αν το σημείο θεωρηθεί κομβικό και χαρακτηρίζεται από μεγάλη ροή διελεύσεων.

Τα καταστήματα «Constantin», ανεξάρτητα από το ωράριο λειτουργίας τους, χαρακτηρίζονται σε Κεντρικά και Ημικεντρικά, με ελάχιστη επιφάνεια 70 τ.μ. και 90 τ.μ. αντίστοιχα και συνολική επένδυση συμπεριλαμβανομένων των entry fees από 50.000 € και από 70.000 € αντίστοιχα.

Η πρόταση franchise των «Constantin» δημιουργεί τομή στον κλάδο της αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και καφέ, καθώς αφορά σε σύγχρονα «πολυκαταστήματα» που συνδυάζουν αφενός την παράδοση και την εμπειρία των 35 ετών με τις μυστικές συνταγές του Κυρ Κώστα και αφετέρου την σύγχρονη αισθητική, με μεγάλη γκάμα προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές, με αρχική επένδυση από 50.000 €.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Το Σύστημα Franchise των «Constantin» ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τόσο της αγοράς, όσο και των συνεργατών – δικαιοδόχων τους και παρέχει σημαντικά προνόμια που διασφαλίζουν την επιτυχία και το χαμηλό ρίσκο:

Υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία 35 ετών.
Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.
Υψηλός ημερήσιος κύκλος εργασιών και διελεύσεις.
Χαμηλό food cost, καθώς προμηθεύεστε όλα τα προϊόντα «Constantin» σε τιμές υπερχονδρικής, από το φημισμένο ψωμί, τα γλυκά, το νερό των 0.5 ml με ιδιωτική ετικέτα, μέχρι τα σφολιατοειδή, όλα να αποστέλνονται σε καθημερινή βάση και πάντα φρέσκα.
Κεντρικές συμφωνίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου για τον καφέ, τα σφολιατοειδή, τα υλικά συσκευασίας κ.λπ. που εγγυούνται τιμές αγοράς, ποιότητα και αξιοπιστία στις παραδόσεις.
Εξαιρετικές αποδόσεις.
Δραστηριοποίηση σε ένα υγιή κλάδο, όπου με βάση το Σύστημα «Constantin» ελαχιστοποιείται το όποιο ρίσκο.
Συμπιεσμένη αρχική επένδυση.
Αρχική πλήρης και ολοκληρωμένη εκπαίδευση, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.
Αποκλειστικότητα περιοχής.
Μηδενικά royalties και marketing fees.
Έντονες και ιδιαίτερα αποτελεσματικές ενέργειες προβολής σε social media και blogs.
Παράδοση του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.
Ταχύτητα στην διαμόρφωση του καταστήματος και στην έκδοση αδειών υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ελάχιστη διάρκεια σύμβασης σε 3 έτη, με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα 3 χωρίς περαιτέρω χρεώσεις, με αποτέλεσμα την αυξημένη ευελιξία των επιχειρηματικών σας κινήσεων.

FACTS

ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΟ

– ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (m2): από 70 τ.μ. σε καλή εμπορική θέση

– ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 50.000 €

– Διαμόρφωση: από 13.200 €

– Εξοπλισμός: από 30.000 €

– ENTRY FEES: από 6.800 €

– ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

– MRK FEES: 2% επί των αγορών

ΚΕΝΤΡΙΚΟ

– ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (m2): από 90 τ.μ. σε πολύ καλή εμπορική θέση

– ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 70.000 €

– Διαμόρφωση: από 18.200 €

– Εξοπλισμός: από 45.000 €

– ENTRY FEES: από 6.800 €

– ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

– MRK FEES: 2% επί των αγορών

Site: http://constantinbakery.com
Facabook: www.facebook.com/constantinbakery

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ! 210 65 40 681

Μπείτε σε μια άκρως οικογενειακή και ελληνική επιχείρηση και συνεχίστε μαζί μας το όραμα του κυρ Κώστα…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *