Στο χάρτη του νέου διεθνούς ισλαμικού Χαλιφάτου δεν υπάρχει Ελλάδα

Οι εξελίξεις στο Ιράκ είναι ραγδαίες και οι συνέπειες μας αφορούν άμεσα με την απειλή για την εθνική μας ασφάλεια είναι κατεπείγουσα, από την στιγμή δε που το ISIL έχει ήδη στρατολογήσει «μαχητές» του από τις τάξεις των μουσουλμάνων της ελληνικής Θράκης.

Χάρτης στο διαδίκτυο δείχνει μεγάλες περιοχές της Ευρώπης, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, υπό ισλαμιστική – τζιχαντιστική κατοχή.

Ο χάρτης που έχει κυκλοφορήσει από τους οπαδούς του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους εμπεριέχει και πενταετές σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο οι ακραίοι ισλαμιστές θα επεκταθούν και σε κράτη όπου δεν κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο.

Δηλαδή, το χαλιφάτο θα ξεκινά από το Ιράκ και θα φτάνει μέχρι τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική αλλά και την Ευρώπη. Εκτός από την Ελλάδα, περιλαμβάνονται επίσης Η Ρουμανία και η Βουλγαρία στην περιοχή των Βαλκανίων.

Η ανακοίνωση περιγράφεται ως το πλέον σημαντικό γεγονός – εξέλιξη στην ιστορία του τζιχαντισμού από την 11η Σεπτεμβρίου.

Είναι δε ενδεικτικό πως η ανακοίνωση έγινε την πρώτη ημέρα της ιερής εορτής των μουσουλμάνων το Ραμαντάν, γεγονός το οποίο θα μπορούσε να πυροδοτήσει νέα επιθετικότητα εκ μέρους των εξτρεμιστών Σουνιτών μέχρις ότου σχηματισθεί μία αντάρτικη ισλαμιστική – τζιχαντιστική συμμαχία.

Είναι εξίσου σημαντικό πως η συγκεκριμένη οργάνωση φιλοδοξεί να πάρει τη θέση της Αλ Κάιντα και να τη σβήσει από το χάρτη. Η νεότερη γενιά των τζιχαντιστών στηρίζει όλο και περισσότερο την οργάνωση του Αλ Μπαγκντάντι ο οποίος είναι επικηρυγμένος από τις ΗΠΑ για 10 εκατομμύρια δολάρια.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *