Αυτή είναι προεκλογική καμπάνια! Υποψήφια Δήμαρχος σε πόλη της Ισπανίας τα πετάει όλα έξω και φωτογραφίζεται γυμνή! (φωτό)

Όταν κάποιος μάχεται για τα κοινά πρέπει να είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση για να τραβήξει την προσοχή των ψηφοφόρων και να μοιραστεί μαζί τους το πολιτικό του όραμα…
Με αυτό το σκεπτικό η Ισπανίδα Ίνμα Μιτσινίνα, η απερχόμενη δήμαρχος της περιοχής του Κάντιθ και υποψήφια για τις εκλογές του 2015 με τον συνδυασμό «Πολίτες του Κάντιθ», φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό Interviu, για να ενισχύσει τον προεκλογικό της αγώνα, γράφει το nooz.gr

Δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά: «Να γδύνομαι και να δείχνω το σώμα μου δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από το να είμαι ένα άτομο που παλεύει , αλλά είμαι επίσης γυναίκα».

Η Ίνμα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής πριν από λίγους μήνες, όταν υποστήριξε στο δημοτικό συμβούλιο του Κάδιθ να δοθεί άδεια για να πωλούν οι γυναίκες τις χειροτεχνίες τους σε μια υπαίθρια αγορά στην πόλη της Ανδαλουσίας. Και με τέτοια φωτογράφιση σίγουρα θα δει την δημοτικότητά της να ανεβαίνει.

eirinika.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *