«Η ΔΟΕ πήρε σήμερα τη σωστή απόφαση»

Γ. Ανδριανός: Η πάλη παραμένει στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων
«Η ΔΟΕ πήρε σήμερα την σωστή απόφαση. Η πάλη παραμένει στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως αυτονόητα αρμόζει σε ένα άθλημα που συνδέει αρμονικά τους αρχαίους με τους….
σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες: το άθλημα που ταυτόχρονα έχει υμνήσει ο Πίνδαρος και αναφέρεται ρητά στον ύμνο των σύγχρονων Αγώνων του Σπύρου Σαμάρα και του Νικόλαου Μάντζαρου», αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γ. Ανδριανός, για τη σημερινή απόφαση της ΔΟΕ, σύμφωνα με την οποία η πάλη παραμένει στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το ζήτημα, η Πολιτεία δήλωσε την ξεκάθαρη και αμέριστη υποστήριξή της στο αίτημα της παραμονής της πάλης στο Ολυμπιακό πρόγραμμα.

Θέλω να συγχαρώ την Διεθνή Ομοσπονδία Πάλης και ξεχωριστά την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης για τις άμεσες και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες της, καθώς βεβαίως και να υπογραμμίσω για μια ακόμη φορά ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά κάθε δράση για την διαφύλαξη του αυθεντικού πνεύματος του Ολυμπισμού».

http://www.newsbeast.gr/po

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *