Τελευταία Νέα

“Θέλουν να κρύψουν τα προβλήματά τους στον ΠΑΟ;”

Η ΠΑΕ ΟΦΗ καταδικάζει το χτύπημα στον Χάρη Μαυρία, αλλά από την άλλη τα “χώνει” στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!«Η Διοίκηση της «ΠΑΕ ΟΦΗ», από τον χρόνο ανάληψης των καθηκόντων της λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα…
που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων στο γήπεδο «Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ».

Αποτέλεσμα αυτών της των ενεργειών είναι να μην έχει συμβεί το παραμικρό κατά τη διεξαγωγή των αγώνων. Έτσι, η «ΠΑΕ ΟΦΗ» διακρίνεται έμπρακτα για την υποδειγματική συμπεριφορά της, που αναμφίβολα εξασφαλίζει την ασφάλεια και την απόλυτη τάξη. Για το λόγο αυτό κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η «ΠΑΕ ΟΦΗ», να μην έχει κληθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Στα ανωτέρω πλαίσια διεξήχθη και ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ της 29ης Οκτωβρίου τρέχοντος έτους.

Ένα μεμονωμένο περιστατικό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ακυρώσει την μέχρι τώρα προσπάθεια μας για την απόλυτα ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, όταν μάλιστα αυτό δεν προέρχεται από το χώρο των οργανωμένων φιλάθλων μας και δεν εκφράζει αυτούς.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ απερίφραστα το παραπάνω μεμονωμένο περιστατικό, που -επαναλαμβάνουμε- δεν προέρχεται από φιλάθλους μας, αλλά από πρόσωπο ξένο με τις αρχές μας και τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι».

Όσο για την κατά κόρον προβολή, τα εκτενή σχόλια και την τηλεοπτική εμφάνιση ποδοσφαιριστή της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» σε αθλητική εκπομπή αμέσως μετά το πέρας του αγώνα, εκφράζουμε τη λύπη μας, επιφυλασσόμενοι κάθε δικαιώματός μας για τη συκοφαντική σε βάρος μας συμπεριφορά.

Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο και καταδικαστέο γεγονός δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει «σημαία» στο βωμό του αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά αγωνιστικά προβλήματα της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ», «προς τέρψη και μόνο του φιλοθεάμονος κοινού της»

xorisoria.org

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *