ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Η δανειακή σύμβαση που κυβέρνηση και δανειστές μας επιβάλλουν:
– Επιδιώκει με δόλιο τρόπο να επικυρώσει την προηγούμενη άκυρη Δανειακή Σύμβαση

– Καταλύει την ανεξαρτησία της χώρας και του λαού της
– Οδηγεί στην υποτέλεια, την εξαθλίωση και την κοινωνική καταστροφή
– Είναι αδύνατο να τηρηθεί , γεγονός που το γνωρίζουν πολύ καλά οι δανειστές μας, αλλά αποσκοπούν στην αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας της χώρας, για να κερδίσουν οφέλη πολλαπλάσια του χρέους της συνεχίζοντας την ίδια τακτική που εφάρμοσαν έως τώρα

Η Δανειακή Σύμβαση δεν έχει την έγκριση του ελληνικού λαού που ποτέ δεν ρωτήθηκε για αυτήν. Για το λόγο αυτό:

– Δεν αναγνωρίζουμε στην κυβέρνηση και το κοινοβούλιο, που βρίσκονται σε πλήρη δυσαρμονία με το λαικό αίσθημα και την λαική βούληση, να αποφασίζουν ή να υπογράφουν οποιαδήποτε Δανειακή Σύμβαση χωρίς την άμεση έγκριση ή επικύρωση του λαού συνεπώς οι ψηφοφορίες και οι αποφάσεις τους θεωρούνται άκυρες.
– Κρίνουμε κάθε προσπάθεια επιβολής της Δανειακής Σύμβασης αντισυνταγματική και δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ οποιαδήποτε άκυρη Δανειακή Σύμβαση καθώς και όσα απορρέουν από αυτήν.
– Διατηρούμε ακέραια όλα τα δικαιώματά μας όπως αυτά ορίζονται από διεθνείς συμβάσεις αλλά και όπως νοούνται ως ανθρώπινα δικαιώματα στο σύνολό τους, να αυτο-οριζόμαστε ως κυρίαρχος ελληνικός λαός, που μόνο εκείνος μπορεί με άμεσο τρόπο να αποφασίζει για ότι αφορά την αξιοπρέπεια, την ζωή και την ύπαρξή του.
– Δε θέλουμε άλλα δάνεια σκλαβιάς. Αυτή η πολιτική είναι αδιέξοδη και τα χρήματα δε θα καταλήξουν στον ελληνικό λαό αλλά σε χρεοελύσια και τόκους.
– Δε θα ανεχτούμε τη διαρκή λιτότητα, την ύφεση, την ανεργία την εξαθλίωση και την κρατική τρομοκρατία.
– Δεν θα συνεχίσουμε να ακούμε τις ψεύτικες προβλέψεις για το μέλλον μας, από όλους αυτούς που δεν κατάφεραν να πέσουν μέσα σε ούτε μία πρόβλεψή τους τα τελευταία δύο χρόνια.

Αγωνιζόμαστε για ελευθερία και δημοκρατία και αυτός ο αγώνας δεν είναι μόνο δικός μας αλλά όλων των λαών που συμμετέχουν σ` αυτόν τον παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο που διαδραματίζεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Απαντούμε σε όλους αυτούς που παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού ότι “παίζουν με τη φωτιά“.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *