Σταμάτησε στην εθνική οδό γιατί χάλασε το αυτοκίνητο, του την έπεσαν κακοποιοί, τον έκαναν μαύρο στο ξύλο και το λήστεψαν!

Ο οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητό του λόγω βλάβης στην εθνική οδό Αθηνών Πατρών και τρεις κακοποιοί τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν…

Δεν του έφτανε η ζημιά που είχε πάθει το αυτοκίνητό του, έπεσε και θύμα… ληστών ένας άτυχος οδηγός που κινούνταν στην εθνική οδό Αθηνών– Πατρών τα ξημερώματα του Σαββάτου! Οι τρεις δράστες της ληστείας κατάφεραν να διαφύγουν και οι αστυνομικοί τους αναζητούν.

Ο 61χρονος οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει το αυτοκίνητό του στο ύψος του 103,5ου χιλιομέτρου της νέας εθνικής οδού, όταν διαπίστωσε ότι είχε πάθει βλάβη.

Μόλις βγήκε και άνοιξε το καπό για να δει τι είχε συμβεί, πετάχτηκαν ξαφνικά πίσω του μέσα από το σκοτάδι τρεις άγνωστοι άνδρες, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν καταφέρνοντάς του χτυπήματα σε όλο του το σώμα!

Μόλις εξουδετέρωσαν κάθε πιθανότητα αντίστασης του άτυχου οδηγού, οι δράστες έψαξαν τις στέπες του και άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Ο 61χρονος κατέφυγε στο τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου όπου κατήγγειλε τη ληστεία και πήγε μόνος του στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

tragiko.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *