Τρεις στο «στόχαστρο»

Στο χέρι του ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκονται τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την εγχώρια αγορά.
Ο λόγος για τους Στέφανο Ναπολεόνι, Κρίστιαν Τσάβες και Σίλβα Κλέιτον, με τους οποίους – σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport – ο «Δικέφαλος του Βορρά» φαίνεται πως έχει κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, αν και ακόμα δεν έχει κλείσει το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή. Ο Τσάβες εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στους Θεσσαλονικείς, ενώ γνωρίζει πως υπάρχει πρόταση για την απόκτησή του.
Όσον αφορά τον Ναπολεόνι, ο Ιταλός φορ δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του στον Ατρόμητο και φέρεται να έχει επικοινωνήσει άνθρωπος του συλλόγου με τον μάνατζέρ του, Ίλια Ίβιτς, για να μάθει λεπτομέρειες για την ενδεχόμενη συμφωνία.
Τέλος, ο Κλέιτον μένει και εκείνος ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά η υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα παίξει με την Ξάνθη κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία προσιτή λύση και έναν παίκτη που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, έχοντας θητεία σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναθηναϊκό, Λάρισα και Ξάνθη.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *