ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ, ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!!

Πλήρης επιβεβαίωσις τού π.Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη,όσον αφορά τίς δηλώσεις του περί “έξωθεν εντολών” γιά την δίωξη τής Χρυσής Αυγής,από τούς ίδιους τούς εντολείς!!

Ο πρόεδρος τού Παγκοσμίου Εβραϊκού Συμβουλίου, Ρόναλντ Λόντερ, σε….
άρθρο του στην Jewish World Review, αναφέρει τα κατωτέρω αποκαλυπτικά:
«η Ελλάδα έδειξε ότι οι βίαιοι νεοναζιστές δεν είναι αποδεκτοί και ευχαριστώ γι’ αυτό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του που τήρησαν τον λόγο τους»!

Στη συνέχεια του άρθρου του, ο κύριος Λόντερ εμφανίζεται εξόχως κυνικός:
«ως πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, ταξίδεψα στην Ελλάδα τον Μάρτιο και στην Ουγγαρία τον Μάιο για να ζητήσω από αυτά τα κράτη την πάταξη των εξτρεμιστικών κομμάτων με τη λήψη αυστηρών μέτρων, όπου θα περιλαμβάνονται και νόμοι για την τιμωρία των εκφράσεων μίσους. Ο Αντώνης Σαμαράς κατέστη τον Μάρτιο ο πρώτος εν ενεργεία Έλληνας πρωθυπουργός, τα τελευταία εκατό χρόνια, που επισκέφθηκε μια Συναγωγή…όπου και δεσμεύθηκε επισήμως ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν θα επεδείκνυαν καμία ανοχή στη βία και στον ρατσισμό».

Ο πρωθυπουργός τής χώρας λοιπόν και πρόεδρος της «Νέας Δικτατορίας» κ. Αντώνης Σαμαράς, κατέστησε και επισήμως την Ελλάδα προτεκτοράτο των Εβραίων. Προτεκτοράτο δηλαδή αυτών, οι οποίοι, όπως με απύθμενο θράσος οι ίδιοι ομολογούν στην Βίβλο, ΕΚΑΙΓΑΝ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ:

« Kαι συνήγαγε Δαυίδ πάντα τον λαόν και επορεύθη εις Ραββάθ και επολέμησεν εν αυτή και κατελάβετο αυτήν… Και τον λαόν τον όντα εν αυτή, εξήγαγε και έθηκε εν τω πρίονι και εν τοις τριβόλοις τοίς σιδηροίς και υποτομεύσι σιδηροίς και διήγαγεν αυτούς ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΙΝΘΕΙΟΥ ( ΠΛΙΝΘΕΙΟΝ = ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΕΙΟΥ )και ούτως εποίησε ΠΑΣΑΙΣ ΤΑΙΣ ΠΟΛΕΣΙΝ υιών Αμμών » (ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ – “BAΣΙΛΕΙΩΝ Β΄” – Κεφ. ΙΒ, στίχοι 29-31).

ΣΗΜ.: Είναι γνωστό πώς, ολόκληρη η περιοχή τής Παλαιστίνης εκατοικείτο τότε αποκλειστικώς από ΄Ελληνες. ΄Ενα από τα πλέον αξιόλογα βιβλία που αναλυτικά και με στοιχεία αποδεικνύει την Ελληνικότητα τής περιοχής, είναι και τού Γ. Ιεροδιακόνου “Η μεθοδευμένη δολοφονία τού Πολιτισμού”,Σελίδες 25 – 103, όπου (σελ. 25) αναφέρει μεταξύ άλλων:
« ΄Ολοι εκείνοι οι λαοί που η Παλαιά Διαθήκη ονομάζει Φιλισταίους, Αμοραίους, Χαναναίους, Χετταίους, Μαδιαμίτες, Βασαναίους κ.λ.π. ήσαν όλοι ΄Ελληνες Πελασγοί. Η ευρύτερη περιοχή τής Παλαιστίνης και τής Υπεριορδανίας, εκείνη την εποχή, ήσαν ΑΜΙΓΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Στην αλήθεια αυτήν συνηγορούν πλείστοι αρχαίοι συγγραφείς…»

Θ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *