Ο Αντώνης ο φονιάς

Την ημέρα που δολοφονήσανε τον Παύλο Φύσσα όλη η πολιτική σκηνή προσπάθησε να δείξει τον πανικό της. Και την ικανοποίησή της. Ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να βγάλει μπροστά τον φασίστα Λαζαρίδη και τον ρατσιστή κομπλεξικό Φαήλο Κρανιδιώτη με την ……
χουντοφυλλάδα τη “Δημοκρατία”.

Οι χουντικοί σύμβουλοι του Αντώνη Σαμαρά σκύλεψαν τον νεκρό και βγάλανε από μεσα τους όλο το μίσος που κουβαλάει ένας φασίστας όταν κάποιος του δίνει εξουσία.

Ο Αντώνης Σαμαράς σκότωσε τον Παύλο Φύσσα. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος σκότωσε τον Παύλο Φύσσα. Ο Λαζαρίδης, ο Φαήλος, τα καθάρματα της Καθημερινής και του Σκάι σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα. Δεν το λέω μόνο εγώ. Το είπε η μάνα του νεκρού.

Αντώνη Σαμαρά είσαι φονιάς. Κι ως φονιάς βγήκες κι έβγαλες διάγγελμα αφού πρώτα προσπάθησες να ξεπλύνεις τα χέρια απ´το αίμα με τον αρχιφασίστα Λαζαρίδη.

Την ώρα που τα σκυλιά σας οι μπάτσοι-χρυσαυγίτες, πετούσαν πέτρες ντυμένοι “διαδηλωτές” στους αντιφασίστες. Την ίδια ώρα που ακόμη ψάχνουν να βρουν ποιος σκοτώνει και ποιος καίει ανθρώπους, όταν το κράτος των νεοναζί και των χουντικών κυβερνά με δόξα και τιμή.

Συστημικοί αριστεροί της “λαϊκής κυριαρχίας” είστε οι ηθικοί αυτουργοί. Πριν από μερικές μέρες έγραφα ότι η αριστερά δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει πραγματικά την Χρυσή Αυγή. Ότι βολεύεται να βλέπει τους Μπάμπηδες και τους Βαγγελάτους να μιλούν για “σοβαρή χρυσή αυγή” και να μην αρχίσουν επί τόπου τον πρώτο καριόλη -τουλάχιστον- στα μπινελίκια.

Κάποιοι με βρίσανε για αυτά που έλεγα. Και να πού βρισκόμαστε σήμερα. Ένας άνθρωπος στο χώμα και η αριστερά να προσπαθεί να καταλάβει τι δεν έκανε.

Πριν από λίγο καιρό έγραψα ένα κείμενο με τίτλο “Από τον Χίτλερ και τον
Ρεμ, στον Σαμαρά και τον Μιχαλολιάκο”. Έπρεπε να σκοτωθεί ένας ακόμη άνθρωπος για να το καταλάβουμε. Μία ακόμη ζωή χαμένη από τους μπράβους του Σαμαρά και των φασιστών που αποκαλεί “φίλους” και “πατριώτες”, από τα καθάρματα που τα φυλάνε σκυλιά γεμάτα μίσος.

Αντώνη Σαμαρά είσαι φονιάς. Έκανες ένα μεγάλο λάθος που αντί να δηλώσεις την παραίτηση σου στο “διάγγελμα ειρήνης”, μίλησες για “ανάπτυξη” και “οικονομία”. Την ώρα που το σώμα του νεκρού ήταν ακόμη ζεστό ρε καθίκι.

Είστε δολοφόνοι και μονο ως τέτοιοι θα πρέπει να αντιμετωπίζεστε. Είστε φασίστες και φονιάδες και μας ζητάτε να κάνουμε ειρήνη μαζί σας για να νικήσουμε τους μπράβους σας. Εκείνους που σας κρατάνε μακριά από έναν λαό που τόσο πολύ νοιάζεστε, αλλά τρέμετε να πλησιάσετε.

Θα έγραφα κι άλλα, αλλά κι όσα είπα πολλά είναι.

Καληνύχτα φονιάδες. Το σκοτάδι που τόσο πρόθυμα απλώσατε, θα καταπιεί στο τέλος κι εσάς.

(32 υποθέσεις εγκλημάτων χρυσαυγιτών διαβίβασε ο Νίκος Δένδιας. Τώρα. Αφού πρώτα σκότωσε κι αυτός τον Παύλο Φύσσα)

http://polyfimos.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *